Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δεν θα πιστεύετε ποιες είναι οι δύο πρώτες λέξεις που είπε μόλις ξύπνησε...

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δεν θα πιστεύετε ποιες είναι οι δύο πρώτες λέξεις που είπε μόλις ξύπνησε...

Οι γιατροί στο Ασκληπιείο της βούλας έχουν σηκώσει τα χέρια με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Χθες το Youweekly.gr και το Dimis Blog. σας αποκάλυψε με απίστευτες λεπτομέρειες την κατάσταση του παρουσιαστή αλλά και όλο το παρασκήνιο πριν το ατύχημα! (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ)

Σήμερα είμαστε σε θέση να σας μεταφέρουμε εξαιρετικά καλά νέα για την υγεία του Κωνσταντίνου, νέα που κάνουν την οικογένεια του να είναι πλέον περισσότερο αισιόδοξη! Διαβάστε παρακάτω...

Χθες το μεσημέρι, ο Κωνσταντίνος είχε επικοινωνία με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Βούλας και μάλιστα όταν τον ρώτησαν οι γιατροί "Κωνσταντίνε πως είσαι", ο Κωνσταντίνος τους απάντησε με το γνωστό του χιούμορ, ου δεν το χάνει ούτε αυτές τις τραγικές στιγμές... με δύο λέξεις: "Τέλεια... γαμάτα!".

Χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστη τραγουδίστρια έδωσε τέλος μετά από 8 χρόνια...

Αυτό φανερώνει το πόσο δύναμη ψυχής έχει αυτό το παιδί μέσα του και είναι ακριβώς αυτά τα στοιχεία που κάνουν τους γιατρούς να σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Όπως σας περιγράψαμε και χθες οι επόμενες 15 μέρες είναι πολύ κρίσιμες για να διαπιστωθεί τι βλάβες έχουν προκληθεί στον εγκέφαλο του Κωνσταντίνου από το φοβερό ατύχημα. Οι γιατροί είναι λίγο περισσότερο αισιόδοξοι γιατί πλέον ρωτάνε τον Κωνσταντίνο, ποιος είναι ο "τάδε" φίλος του ή ο "τάδε" συγγενής του, τον δείχνουν, κι εκείνος τους αναγνωρίζει.

Αυτό σημαίνει κατά τους θεράποντες γιατρούς ότι πιθανόν ο Κωνσταντίνος να μπορέσει να συνέλθει γρηγορότερα από ότι πίστευαν! "Ο δρόμος είναι μακρύς, δύσκολος και ανηφορικός! Αλλά η κράση του Κωνσταντίνου μας βοηθάει να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι! Οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες", αυτό μας είπε ένας από τους γιατρούς της νευροχειρουργικής ομάδας που είναι δίπλα στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.