Χρήστος Φερεντίνος: Η ανάρτηση για τον Μάνο Παπαγιάννη που "κατέβηκε" σε 4 λεπτά!

Χρήστος Φερεντίνος: Η ανάρτηση για τον Μάνο Παπαγιάννη που

Εξαγριωμένη η ελληνική showbiz με τα όσα αποκαλύπτει η Σοφία Παυλίδου για τον χαρακτήρα του Μάνου Παπαγιάννη και την αποτρόπαια κίνησή του να σηκώσει το χέρι του και να την χτυπήσει. (Σοφία Παυλίδου συνέντευξη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Καρέ - καρέ η στιγμή που της όρμηξε ο Μάνος Παπαγιάννης!)

Ένας από τους υποστηρικτές της ηθοποιού σε όλη αυτή την ιστορία είναι και ο πρώην σύζυγός της, Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος μετά από την πρώτη ανάρτηση υποστήριξης για την ηθοποιό (Χρήστος Φερεντίνος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου! Το ξέσκισμα στον Μάνο Παπαγιάννη!) έκανε ακόμα μια που όμως κατέβηκε σε μόλις 4 λεπτά. Τι ήταν η ανάρτηση αυτή; διαβάστε παρακάτω...

δείτε επίσης: Μάνος Παπαγιάννης: Μίλησε πρώτη φορά στις κάμερες! Η διάψευση, η απογοήτευση και ότι αποκάλυψε για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου! (Βίντεο)

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του Μάνου Παπαγιάννη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και από συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος παλιότερα και είχε αναφέρει «Έχω ρίξει μπουνιές και κλωτσιές σε πελάτες.» και έγραψε στην λεζάντα «Μαθήματα για σούπερ μπουνιές και κλωτσιές από τον επίκουρο καθηγητή κύριο ΝΤΑΗ». Σε 4 λεπτά, όμως, κατέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

δείτε επίσης: Η νέα εξομολόγηση της Παυλίδου που σοκάρει και διαψεύδει τον Παπαγιάννη: "Είπε στους συναδέρφους μου ότι το έκανε για να..." (Βίντεο)

Δείτε το απόσπασμα με την ανάρτηση παρακάτω: