Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Γιώργο Χρυσοστόμου: «Εγώ πήγα στον ιατροδικαστή την Παυλίδου! Μετά το θέατρο μου αποκάλυψε ότι...»

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Γιώργο Χρυσοστόμου: «Εγώ πήγα στον ιατροδικαστή την Παυλίδου! Μετά το θέατρο μου αποκάλυψε ότι...»
News 22.01.2018 15:42

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη όπου και μίλησε για όλους και για όλα!

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Προδοσία» και των δυσκολιών που προέκυψαν μέχρι να ανέβει το θεατρικό έργο δεν δίστασε να αναφερθεί στο περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγαιάννη! Διαβάστε παρακάτω...


«Το πρωί της πρεμιέρας ήμουν στο ΚΑΤ με τη Σοφία Παυλίδου γιατί είμαι φίλος της και ήθελα να τη στηρίξω σε αυτό. Πήγαμε στην αρχή σε μια ιατροδικαστή και μετά στο ΚΑΤ», είπε και η Ελένη έμεινε με το στόμα ανοιχτό!
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου εξηγώντας ότι είναι φίλος της τόνισε «Για να φτάσει να μηνύσει άνθρωπο σημαίνει πως υπήρξε βία. Επειδή μιλάω μαζί της κάθε μέρα – και το λέω αυτό με πολύ αγάπη και ψυχραιμία – αν της ζήταγε ένα συγνώμη ο Μάνος θα ήταν βάλσαμο για όλους». Κάτι που όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός του είπε η Σοφία Παυλίδου «Χθες μιλήσαμε και μου λέει “ρε συ ένα συγνώμη ήθελα”».

Δείτε ακόμη: Βόμβα από τον Πίντζη για το τέλος του Πετάει - Πετάει! Ο ρόλος του Καλυβάτση που δεν ξέραμε μέχρι τώρα! Θα πάθετε σοκ!

Τέλος, όταν ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη αν θα αποσυρθεί η μήνυση με μια συγνώμη ο Γιώργος Χρυσοστόμου ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω αν θα λήξει με μια συγνώμη. Το συγνώμη θα ήταν ένα βάλσαμο, αν το πει τώρα, (…) Ένα συγνώμη, προσωπικά στο τηλέφωνό της θα ήταν βάλσαμο. Κι επειδή την ξέρω τη Σοφία πίστεψέ με θα λυθεί».

Δείτε ακόμη: "Ο Μάνος Παπαγιάννης παραδέχτηκε δημόσια τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου" (Βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Share