Κατερίνα Κούκα: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον κούκλο γιο της! Έχουν μόλις 16 χρόνια διαφορά..

Κατερίνα Κούκα: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον κούκλο γιο της! Έχουν μόλις 16 χρόνια διαφορά..

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον μοναχογιό της Γιώργο Μπρούζο έκανε το περασμένο Σάββατο, η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα.

Η τραγουδίστρια, παρέα με τον γιο της βρέθηκαν στη γενική πρόβα του μιούζικαλ "Cabaret" στο θέατρο Παλλάς και μας άφησε άφωνους! Διαβάστε παρακάτω....

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, μητέρα και γιος δεν έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, αφού τραγουδίστρια απέκτησε τον γιο της σε ηλικία μόλις 16 ετών!

Δείτε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Η μαγευτική φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο! "Μόλις ξυπνήσαμε και..."

Δείτε επίσης: Στην παραλία η Ελεονώρα Μελέτη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης! Το μαγιό και η πάρα πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα (Photo)

«Όταν σε πολύ μικρή ηλικία παντρεύεσαι και γίνεσαι μητέρα, αυτόματα ωριμάζεις. Ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση η διαπαιδαγώγηση και το μεγάλωμα ενός παιδιού. Όταν ο γιος μου ήταν έφηβος, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί δεν μπορούσα να του επιβληθώ καθόλου. Ένα από τα λάθη που κάναμε ήταν πως κάποια στιγμή μπερδέψαμε τους ρόλους μας και γίναμε φίλοι, όμως, αυτό το γέννησε η ανάγκη, οι συνθήκες και η μικρή διαφορά ηλικίας», έχει πει στο παρελθόν η Κατερίνα!