H Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε (ξανά) για την σχέση της με τον Βασάλο! Τα καρφιά του Πρωινού και ο μεγάλος έρωτας που... δεν κρύβεται!

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε (ξανά) για την σχέση της με τον Βασάλο! Τα καρφιά του Πρωινού και ο μεγάλος έρωτας που... δεν κρύβεται!

Μετά το τέλος του 3ου live του Dancing With The Stars η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για εκατοστή φορά στην σχέση της με τον Βασάλο!

Η ίδια, σχολίασε και τα όσα ακούγονται ότι οι δυο τους πουλάνε τα... αισθήματά τους για την προβολή Διαβάστε παρακάτω....


"Επηρεάζομαι, καλώς ή κακώς. Με στεναχώρησαν κάποια πράγματα αλλά δεν πειράζει, προχωράμε. Εγώ είμαι η Ευρυδίκη, αυτή είμαι και δεν θα αλλάξω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τη σχέση μου. Το ζούμε όπως μας αρέσει να το ζούμε. Όταν νιώθει όμορφα πράγματα βγαίνει όλο αυτό. Θεωρώ ότι δεν έχω κάνει κάτι λάθος όσον αφορά τη σχέση μου...", είπε χαρακτηριστικά.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε: "Έτσι γλυκά που μιλάει μου αρέσει, γιατί την άλλη φορά ήταν πάρα πολύ αυστηρή και πολύ απαξιωτική...". Έπειτα, ο Κώστας Τσουρός έσπευσε να την υπερασπιστεί: "Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο αυτό. Μπήκε σε ένα παιχνίδι χωρίς να την ξέρει κανείς εκτός από την χώρο μας και στη συνέχεια βγήκε και την ήξερε όλη η Ελλάδα...", ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς δεν άντεξε και ανέφερε: "Δεν το χειρίζεται καθόλου σωστά! Το έχει χειριστεί όλο λάθος..."

Δείτε το σχετικό βίντεο: