Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απρέπεια και η λάθος κίνηση σε θεατρική παράσταση που δυσαρέστησε!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απρέπεια και η λάθος κίνηση σε θεατρική παράσταση που δυσαρέστησε!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μία κίνηση απρέπειας που δυσαρέστησε τον κόσμο της showbiz...

Πολλά έχουμε ακούσει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο όμως... δεν θέλουμε να σας τα αναφέρουμε γιατί ίσως να μην θέλετε και να τα ακούσετε! Μία αποκάλυψη του Πρωινού σήμερα όμως δυσαρέστησε πολύ καθώς σίγουρα δεν συμβαδίζει αυτή η αποκάλυψη με το πρόσωπο που έχει δείξει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αλμπέρτο Εσκενάζυ: Καρφώνει τον Αργιανίδη και παίρνει θέση για τις δηλώσεις, ότι φλέρταρε με την Σάρα: "Τι είναι αυτά;"

Πάμε όμως στο θέμα... Ο Αγγελόπουλος πήγε στην παράσταση "Cabare" καλεσμένος (δηλαδή τσάμπα), πήγε και στήθηκε μόνος του στις κάμερες για να κάνει δηλώσεις, φωτογραφήθηκε και στην συνέχεια παρακολούθησε... την μισή παράσταση! Στο διάλειμμα έφυγε. Η συγκεκριμένη κίνηση συζητήθηκε έντονα από το "Πρωινό" μιας και δεν παινεύει κανέναν άνθρωπο όταν την κάνει!

Σε τελική ανάλυση μην πας καθόλου στην παράσταση... Μην κάνεις δηλώσεις! Μην φωτογραφίζεσαι! Το να κάνεις όλα τα παραπάνω και μόλις κάνει διάλειμμα να σηκώνεσαι να φεύγεις δεν είναι τιμητικό! Αυτά και άλλα πολλά θα δείτε και στο βίντεο από το "Πρωινό" όπου σχολιάστηκε αναλόγως ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: