Εξελίξεις για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του και η κατάσταση της υγείας του!

Εξελίξεις για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του και η κατάσταση της υγείας του!

Νέες εξελίξεις υπάρχουν για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη! Ο παρουσιαστής δίνει καθημερινά μάχη για την ζωή του και η σύζυγός του αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα δεν φεύγουν στιγμή από το πλάι του!

Περίπου δύο μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο που λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ο ίδιος δείχνει κάποια σημάδια που φέρνουν αισιοδοξία στα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά όλοι μιλούν για πολύ συγκρατημένα πράγματα! Διαβάστε παρακάτω...


Ο φύλακας άγγελος του Κωνσταντίνου, η γυναίκα του, Εβελίνα Βαρσάμη πρέπει να είναι δυνατή για τον μονάκριβο γιο τους αλλά και εκείνη ψάχνει από κάπου να στηριχτεί!

Δείτε ακόμη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη για την Καρύδη! «Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς»!

Στην τελευταία της ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, η Εβελίνα θέλησε να ευχαριστήσει τον πνευματικό της για όσα της έχει προσφέρει!

«Σ' ευχαριστώ πολύ πάτερ Δημήτρη (πατερούλη μου )
που μας βοήθησες και συνεχιζεις να μας βοηθάς με τον Θαυματουργό Τίμιο Σταυρό σου!!! και φυσικά θα είμαστε εκεί να απολαύσουμε την λειτουργία σου που μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις καλά στον Σπηλαιώδη Ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό!! Να σε έχει ο Θεός γερό και δυνατό και να συνεχίζει να κάνει τα θαυματα του ο Τίμιος Σταυρός σου κι ο Κύριος μέσω εσού !! ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ και θα είσαι για πάντα στην ζωή μου και στην καρδιά μου» έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της.