Ναστάζια Μητροπούλου: Ανατριχιάζει η εξομολόγηση του μοντέλου που βρέθηκε λιπόθυμη σε «λίμνη» αίματος! (Βίντεο)

Ναστάζια Μητροπούλου: Ανατριχιάζει η εξομολόγηση του μοντέλου που βρέθηκε λιπόθυμη σε «λίμνη» αίματος! (Βίντεο)

Το μοντέλο Ναστάζια Μητροπούλου βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Ναυπλίου με ράμματα πάνω από τα μάτια και τη μύτη.

Η Ναστάζια, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν λίγες ημέρες, όταν ο αδερφός της, τη βρήκε λιπόθυμη στο σπίτι μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι θεράποντες ιατροί της έκαναν ράμματα πάνω από τα μάτια και τη μύτη. Διαβάστε παρακάτω...

Το πρώην κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για το τι της συνέβη καθώς ακούστηκε ότι κάποιος τη χτύπησε.

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Η είδηση που διέψευσε δημόσια η παρουσιάστρια: "Δεν ισχύει ότι..." (Βίντεο)

«Είχαμε πάει Ναύπλιο με τη μητέρα μου και γυρίσαμε σπίτι. Εκείνη έφυγε και κατέβηκε στον Γαλατά και το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι ήταν ότι σκεφτόμουν τι ώρα να έφτιαχνα το τσάι της μαμάς. Αυτή είναι η τελευταία μου ανάμνηση. Ο αδελφός μου άκουσε ένα μπαμ και έτρεξε να δει τι έγινε. Φοβήθηκε πολύ και πήρε τηλέφωνο τη μητέρα μου να έρθει. Εγώ ξύπνησα μέσα στο αυτοκίνητο και λέω πού είμαι…τι γίνεται…ήμουν μέσα στα αίματα. Λιποθύμησα; Γλίστρησα; Δεν ξέρω…». Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: