Κόντρα εικοσαετίας! Η Κοντού καρφώνει την Χρονοπούλου: «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω μετά από αυτό…»

Κόντρα εικοσαετίας! Η Κοντού καρφώνει την Χρονοπούλου: «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω μετά από αυτό…»

Η Μάρω Κοντού στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Dot πέταξε τα καρφιά της για τα όσα είπε η Μαίρη Χρονοπούλου για την ίδια!


Η Χρονοπούλου είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της πως δεν έχει πάει να τη δει από κοντά και η Κοντού δεν το άφησε να περάσει έτσι! Διαβάστε παρακάτω....


«Αρκετός κόσμος μας μπέρδευε με τη Μαίρη Χρονοπούλου. Ειδικά όταν ήμασταν γύρω στα 30, μας μπέρδευαν. “Καλό ταξίδι κυρία Χρονοπούλου”, μου είχαν πει στο αεροδρόμιο και είπα ευχαριστώ. Ήμασταν φίλες στα νιάτα μας, όταν ήμασταν στο Εθνικό θέατρο. Έχω να τη δω 22 χρόνια. Το ξέρω ότι παραπονέθηκε, δεν είδα τη συνέντευξή της, αλλά μου το είπαν. Κακώς παραπονέθηκε, αλλά όχι, δεν με στεναχώρησε» είπε η αγαπημένη ηθοποιός!


Μάλιστα απάντησε και για το πόσο καιρό έχουν να βρεθούν τονίζοντας: «Ε όχι βέβαια, με τη Μαίρη έχουμε να βρεθούμε 22 χρόνια, πολύ πριν το ατύχημα. Χαθήκαμε στη διαδρομή… Άλλος χαρακτήρας από εδώ, άλλος χαρακτήρας από εκεί. Άλλα τα ενδιαφέροντα του ενός και άλλα τα ενδιαφέροντα της άλλης. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω, έχουμε χαθεί, νομίζω δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Τη συμπαθώ, μαθαίνω τα νέα της…»