Αδιανόητο περιστατικό με πασίγνωστη δημοσιογράφο! «Με βούτηξε από τα μαλλιά και...» Τι συνέβη;

Αδιανόητο περιστατικό με πασίγνωστη δημοσιογράφο! «Με βούτηξε από τα μαλλιά και...» Τι συνέβη;

Η δημοσιογράφος ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και είχε διάθεση για αποκαλύψεις!


Η ίδια μίλησε με τον Κρατερό και την Κατερίνα για όσα έχει βιώσει όλο αυτό το διάστημα που λέει τις ειδήσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Μεταξύ άλλων της ζητήθηκε και να αναφερθεί σε αστεία περιστατικά κατά τη διάρκεια των δελτίων και διηγήθηκε on air είχε πρωταγωνίστρια την ίδια και τον floor manager της πρωινής εκπομπής, Θωμά Κιτεμέ.

Δείτε ακόμη: Survivor: Η Σάρα Εσκενάζυ μιλάει για το άγνωστο πρόβλημα υγείας στο παιχνίδι! ««Σηκωνόμουν, ζαλιζόμουν και ξαφνικά...»

«Ήταν πάρα πολύ παλιά. Όταν το STAR ήταν στον Ταύρο. Λέγαμε το νοηματικό με τον Κώστα τον Χριστοδουλάκο. Έλεγα εγώ το μικρό δελτίο το 5λεπτο -μετά το μεσημεριανό- και μετά ήταν το νοηματικό. Μεσολαβούσαν δύο σήματα, το σήμα τέλους του δικού μου και το σήμα αρχής του νοηματικού. Μέσα σε αυτό το χρόνο έπρεπε εγώ να σηκωθώ να αλλάξω θέση να κάτσω δίπλα. Να εκφωνήσω χωρίς να φαίνομαι και να κάνει τα νοήματα ο Κώστας.

Μπερδεύονται όμως τα καλώδια.. .Εγώ δεν μπορούσα να απομακρυνθώ… Τα σήματα ήταν και τα δύο μαζί 5-7 δευτερόλεπτα… Δεν μπορούσα να σηκωθώ για να κάτσει ο Κώστας, οπότε έρχεται ο Θωμάς με βουτάει από εδώ, παίρνει τα χαρτιά με χώνει κάτω από το τραπέζι.. Δεν προλάβαινε να φύγει… Καβαλάει από πάνω μας και κάθεται ο Κώστας από πάνω. Κι εγώ διάβαζα στο πάτωμα τις ειδήσεις.

Δείτε ακόμη: Survivor Πανόραμα: Ο Νίκος Θωμάς αποκάλυψε για πρώτη φορά τον άγριο καβγά του με τον Κώστα Τσεπάνη! Το περιστατικό που δεν είδαμε ποτέ!

Στο κοντρόλ γινόταν χαμός» είπε η Ελένη Τσαγκά!

Δείτε το σχετικό βίντεο: