Η Καινούργιου αδειάζει ξανά την Ηλιάκη: "Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί της"

Η Καινούργιου αδειάζει ξανά την Ηλιάκη:

Όποια κι αν είναι η γνώμη σου για την Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορείς να μην της αναγνωρίσεις την ειλικρίνειά της. Είτε από αφέλεια και καλή πρόθεση είτε για να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση δε λειαίνει τα λόγια της και δεν σκέφτεται τις συνέπειες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα στον Αλέξη Μίχα και το TV Έθνος, μίλησε ξανά για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη αλλά και για τα όσα απαιτεί πλέον από τους συνεργάτες της. «Πάνω απ’ όλα θέλω να με σέβονται. Εγώ σέβομαι, έτσι έχω μεγαλώσει στο σπίτι μου. Έχω βιώσει ακραίες καταστάσεις στην τηλεόραση. Άνθρωποι που δεν σέβονταν ούτε ιερό ούτε όσιο. Μου αρέσουν, επίσης, οι εργατικοί άνθρωποι, δεν μπορώ τους τεμπέληδες», αναφέρει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Ο Δώρος και η Αθηνά παραδέχονται την σχέση τους! Τα τετ-α-τετ μπροστά στον φακό! (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια αναγνωρίζει πως στο παρελθόν τα πράγματα είχαν φθάσει στα άκρα με την Μαρία Ηλιάκη και δε θα ήθελε να βρεθεί ξανά στην ίδια θέση. «Τώρα θα το χειριζόμουν αλλιώς. Θα αδιαφορούσα. Πληγώθηκα, όμως, όλα για κάποιον λόγο γίνονται», εξομολογείται και συνεχίζει λέγοντας «Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί της. Σε φιλικό επίπεδο δεν έχω πρόβλημα».

Τα συναισθήματά της διαφέρουν παρασάγγας για τον Νίκο Μουτσινά τον οποίο εκτιμά και νιώθει φίλο της. «Φυσικά θα ξανασυνεργαζόμουν. Οι αναμνήσεις μου είναι οι καλύτερες. Όποτε τον χρειάστηκα ήταν δίπλα μου. Πάντα θέλω να πηγαίνει καλά. Με στήριξε, με βοήθησε», καταλήγει.

Βέβαια, η Μαρία Ηλιάκη δεν είναι η μοναδική που ήρθε σε αντιπαράθεση η Κατερίνα Καινούργιου αφού σήμερα στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να Στα Πω» εξομολογήθηκε πως βρισκόταν σε κόντρα και με τον Γιώργο Λιανό. «Με τον Λιανό όταν κάναμε το «όλα παίζουν» δε θέλαμε να βλέπει ο ένας τον άλλον», είπε εξηγώντας το λόγο.

peoplegreece.com