Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος που χώρισε με τον της πρώτο σύζυγό και ο πραγματικός λόγος που άφησε τον Λάτσιο! Οι αλήθειες που κανείς δεν έχει γράψει

Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος που χώρισε με τον της πρώτο σύζυγό και ο πραγματικός λόγος που άφησε τον Λάτσιο! Οι αλήθειες που κανείς δεν έχει γράψει

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις πιο πολυσυζητημένες και ακριβοπληρωμένες παρουσίες της τηλεόρασης.

Ωστόσο, μπορεί η ζωή της με τόσο μεγάλη δημοσιότητα που έχει πάρει να είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, όμως...υπάρχουν και αυτά που γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες και κανείς δεν γνωρίζει. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Στεφανίδου - Ευαγγελάτος: Η "παράνομη" σχέση, το δύσκολο διαζύγιο και το παρασκήνιο που δεν έμαθε κανείς!

Το Youweekly.gr θα σας παρουσιάσει σήμερα ένα φοβερό ρεπορτάζ για τον πρώτο σύζυγο της πριν τον Λάτσιο, τον Σταύρο Γαρδέλη, τον απίστευτο λόγο που τον χώρισε αλλά και γιατί διέλυσε έναν "επιτυχημένο" γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο μετά από 10 χρόνια.

Η πανέμορφη και λαμπερή Ελένη Μενεγάκη, στο ξεκίνημα της, μόλις είχε κάνει το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα συμμετέχοντας σε διαφημίσεις και σποτάκια γνώρισε τον ευκατάστατο, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέλη. Οι δυο τους ερωτεύθηκαν και παρά την τεράστια διαφορά ηλικία τους, έζησαν έναν παθιασμένο έρωτα.

Ο Σταύρος ήταν συνέχεια στο πλευρό της, την βοήθησε τόσο εκείνη όσο και την οικογένεια της, μέχρι που αποφάσισαν να παντρευτούν! Όταν παντρεύτηκαν, οι δουλειές της Ελένης πολλαπλασιάστηκαν και τότε κατάλαβε ότι το "γυαλί" την αγαπάει και η τηλεόραση έχει δημιουργηθεί για εκείνη. Έτσι λοιπόν όταν άρχισαν να τις γίνονται οι επαγγελματικές προτάσεις εκείνη ζήτησε από τον Σταύρο να χωρίσουν για να ακολουθήσει όπως θέλει εκείνη την επαγγελματική της πορεία και να μην νιώθει ότι έχει κάποιον από πάνω της!

Δείτε ακόμη: Σκάνδαλο στο Power Of Love! Παίκτρια φαβορί ΔΕΝ είναι ελεύθερη, παντρεύεται το καλοκαίρι και μπήκε στο παιχνίδι για τα λεφτά και μόνο! Ο λόγος για την...

Έτσι κι έγινε... μία που του είπε να χωρίσουν, μία που μάζεψε τα πράγματα της και πήγε στο πατρικό της με στόχο να είναι ελεύθερη και να μπορεί να αγωνιστεί για μία καλή θέση στην τηλεόραση. "Ένα χρόνο κράτησε ο γάμος μας! Εγώ την στήριζα πολύ! Δεν χαθήκαμε ποτέ! Κρατήσαμε μία πολύ καλή φιλική επαφή! Μάλιστα μου είχε πει ότι στα μάτια του Γιάννη Λάτσιου είχε βρει αυτό που ήθελε! Ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά μαζί του και πως ήθελε εκείνον που ήταν ήρεμος και γλυκός και όχι άγριος σαν εμένα!", είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ο Σταύρος Γαρδέλλης! (Δείτε πως είναι σήμερα ο πρώτος της σύζυγος ΕΔΩ)

Όσο για τον λόγο που χώρισε τον Γιάννη Λάτσιο παρά που ήταν ότι καλύτερο για εκείνη όπως υποστήριζε; Της "τελείωσε" ο έρωτας... Αυτό το αποκάλυψε ο πρώτος της σύζυγος, Σταμάτης Γαρδέλλης ο οποίος χωρίς να διστάσει είπε: "Με τον Λάτσιο χώρισε γιατί της τελείωσε το συναίσθημα. Έκαναν 3 παιδιά πέρασαν 9 χρόνια και απλά μέσα της δεν έχει να δώσει κάτι άλλο σε αυτόν τον άνθρωπο! Είναι Ελενη λειτουργεί πάντα με την λογική και για να πήρε μία τέτοια απόφαση δεν θα άντεχε άλλο!", είχε πει χαρακτηριστικά.

Πλέον η Ελένη έχει αποφασίσει να μην μιλάει καθόλου για τον πρώτο της γάμο! Προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της με τον Γιάννη Λάτσιο και ζει τον έρωτα με τον τρίτο σύζυγο της, Μάκη Παντζόπουλο!