Αποκλειστικό! Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Το νέο επαγγελματικό βήμα του ζευγαριού! Τι ανοίγουν;

Αποκλειστικό! Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Το νέο επαγγελματικό βήμα του ζευγαριού! Τι ανοίγουν;

Η Ελένη Μενεγάκη έχει δηλώσει και η ίδια πως δεν θέλει να "γεράσει" στην τηλεόραση. Όλα έχουν ημερομηνία λήξης και καλύτερα να φύγεις όταν είναι στις δόξες σου παρά... να σε βαρεθεί το κοινό...

Αυτής της άποψης είναι και η παρουσιάστρια, η οποία ήδη σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα όταν θα φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν δηλαδή η τηλεόραση θα σταματήσει να είναι η βασική της δουλειά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Και επίσημα ζευγάρι ο Πάνος και η Στέλλα! Τα φιλιά στις κάμερες και το πρώτο φιλί... Παναγιώτη - Άννας! (Βίντεο)

Σχεδιάζει λοιπόν τα επόμενα βήματα της που θα της φέρουν κέρδος και θα βοηθήσουν και την ίδια αλλά και την οικογένεια της!

Δείτε ακόμη: Ραγίζουν καρδιές! Τα ανατριχιαστικά λόγια του Σιμαρδάνη για την κηδεία του! Τι είχε προβλέψει;

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Ελένη και ο Μάκης, έχουν πραγματοποιήσει πολλά ραντεβού με αρχιτέκτονες καθώς το ζευγάρι ενδιαφέρεται να ανοιχτεί στις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνθρωπος από το περιβάλλον τους, μας μεταφέρει πως, εκτός από την ξενοδοχειακή μονάδα που θέλουν να δημιουργήσουν στην Άνδρο, ενδιαφέρονται να χτίσουν ξενοδοχείο και σε κάποιο άλλο νησί το οποίο ακόμη δεν έχουν βρει.

Γι'αυτό τον λόγο έχουν συμβουλευτεί αρχιτέκτονες για να μπορέσουν να τους βοηθήσουν και σιγά σιγά να υλοποιούνται τα σχέδια τους!