«Είναι ντροπή να με κρίνουν για την καταγωγή μου»! Το ξέσπασμα της Ελένης Φουρέιρα για τα ρατσιστικά σχόλια και την Eurovision!

«Είναι ντροπή να με κρίνουν για την καταγωγή μου»! Το ξέσπασμα της Ελένης Φουρέιρα για τα ρατσιστικά σχόλια και την Eurovision!

Μια εξομολόγηση για την καταγωγή της έκανε η Ελένη Φουρέιρα στον Τάσο Τρύφωνος για την εκπομπή «Τετ-Α-Τετ» του ΡΙΚ1!


Η τραγουδίστρια λίγο πριν πάει στην Eurovision με την Κύπρο μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και περνάει λόγω της καταγωγής της! Διαβάστε παρακάτω...

Η τραγουδίστρια ανέφερε: «Πας σε μια δισκογραφική και σε διώχνουν γιατί είσαι από την Αλβανία. Λες "Είναι δυνατόν; Δεν θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα επειδή είμαι από την Αλβανία;". Όταν σε απορρίπτουν στεναχωριέσαι και λες "τι να κάνω;". Όταν πια κατάλαβα ότι ο κόσμος αγάπησε την Ελένη και μετά τον νοιάζει από που είναι η Ελένη είπα ότι πρέπει αυτό να σταματήσει...»

Δείτε ακόμη: Το comeback της Ειρήνης Μερκούρη! Δείτε πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια μετά τις φήμες που την ήθελαν να έχει κλειστεί σε Μοναστήρι!

Σχετικά με την αρνητική κριτική που δέχθηκε για συμμετοχή της στην Εurovision τόνισε: «Είναι ντροπή για τον κόσμο να ακούει ένα νέο παιδί να λέει: "Είσαι από την Αλβανία, να πας με την Αλβανία στην Eurovision". Νιώθω ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο γιατί έχω τρεις πατρίδες...»

Δείτε το σχετικό βίντεο: