Ανατριχιάζουν οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού: "Πρέπει να μάθω να περπατάω σαν μωρό από την αρχή..."

Ανατριχιάζουν οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού:

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Βρεττός στο People, λίγο καιρό μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στην παραλιακή!

Ο τραγουδιστής μεταξύ αλλων μίλησε για το περιστατικό, αλλά και για τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι του, μετά τα χειρουργεία! Διαβάστε παρακάτω...

"Ένιωσα την ασφάλεια και γαλήνεψε η καρδιά μου. Σαν ένα βρέφος. Αισθάνομαι ότι έχω ξαναγεννηθεί, ότι πρέπει να μάθω να περπατάω σαν μωρό από την αρχή. Η μανούλα μου είναι δίπλα μου 24 ώρες το 24ωρο. Θέλω να είμαι με κόσμο. Υπάρχουν βέβαια και στιγμές που εξουθενώνομαι, που πονάω και θέλω να κοιμηθώ και να ξεκουραστώ", είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Μέμος Μπεγνής: Απαντάει ανοιχτά για το αν είναι γκέι!

Και κατόπιν πρόσθεσε: "Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω επιστρέψει στον πραγματικό κόσμο. Είμαι όμως στο σπίτι μου. Μόνο το γεγονός ότι επιστρέφεις στον χώρο σου είναι σημαντικό. Ξέρεις, οι πιθανότητες να συνέβαινε αυτό ήταν συντριπτικά εναντίον μου. Μόνο το γεγονός ότι ο θεός μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ζωντανός και να έρθω ξανά στο σπίτι μου είναι κάτι. Πλέον χαίρομαι μετά απλά πράγματα. Δίνω άλλη βαρύτητα στα πάντα, την πραγματική βαρύτητα. Όλα αποκτούν ένα νέο νόημα, το οποίο, όταν είσαι αρτιμελής και θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο και συνειδητοποιείς ότι έχεις σωθεί από θαύμα, χαίρεσαι και μόνο που αναπνέεις, που ξυπνάς το πρωί και βλέπεις τον ήλιο, που συναντάς έναν δικό σου άνθρωπο. Αυτή η χαρά είναι πολύ πιο ουσιαστική. Τη μέρα που γύρισα στο σπίτι μου έγραφα στο Instagram ότι νιώθω πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Το εννοούσα. Ήταν μια πολύ βαθιά αληθινή ευτυχία. Μαζί με ευγνωμοσύνη. Ένα συναίσθημα που δεν το είχα ξανανιώσει μέχρι τότε στη ζωή μου"."