Θυμάστε τον γιο του «Μπαλαφούτη» από την «Πολυκατοικία»; Δείτε πως είναι σήμερα...

Θυμάστε τον γιο του «Μπαλαφούτη» από την «Πολυκατοικία»; Δείτε πως είναι σήμερα...

Ο γιος του Μπαλαφούτη από τη θρυλική "Πολυκατοικία" έχασε 50 κιλά, παράτησε την υποκριτική, αφοσιώθηκε στις σπουδές του και φιλοδοξεί ν'ασχοληθεί με την πολιτική!

Ο Γιώργος Λιάτης, ο ηθοποιός που έγινε γνστός στο Πανελλήνιο ερμηνεύοντας τον ρόλο του Πέτρου Μπαλαφούτη, του γιου του Παύλου Χαϊκάλη και της Νικολέττας Βλαβιανού, στη δημοφιλή σειρά του Mega, προκαλεί εντύπωση με την απίστευτη μεταμόρφωσή του! Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος μίλησε στην Espresso για το που βρίσκεται σήμερα, τα σχέδια για το μέλλον και τον τρόπο που έχασε περίπου 50 κιλά και άλλαξε εντελώς!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Αγορές για τα γενέθλια της Μαρίνας και το FaceTime με την κόρη της Βαλέρια! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

"Σταμάτησα να ασχολούμαι με την ηθοποιία για να σπουδάσω. Ήμουν στην πρώωτη Λυκείου και έπρεπε να αποφασίσω αν θα συνέχιζα με την τηλεόραση ή αν θα σπούδαζα και αποφάσισα το δεύτερο!", είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφερόμενος στην αλλαγή της εμφάνισής του: "Άλλαξα στην εφηβεία μου συνειδητά. Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη. Τα κιλά τα έχασα αργά και σταθερά, με σωστή διατροφή και γυμναστική! Δεν έκανα ούτε υπερβολές ούτε δίαιτες-εξπρές"! Δείτε πως είναι σήμερα στις παρακάτω φωτογραφίες: