Συγκλονίζει η εξομολόγηση πασίγνωστης ηθοποιού! «Πήρα 22 κιλά και έπαθα κατάθλιψη!»

«Μου πήρε έναμιση χρόνο να πάρω 22 κιλά και ήταν κόλαση»!

Συγκλονίζει η εξομολόγηση πασίγνωστης ηθοποιού! «Πήρα 22 κιλά και έπαθα κατάθλιψη!»

Η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως δυσκολεύτηκε τόσο πολύ να πάρει βάρος που έπαθε κατάθλιψη και της γύρισε μπούμερανγκ η όλη κατάσταση!


Μάλιστα χρειάστηκε να πάρει 22 κιλά για τον νέο της ρόλο όπου υποδύεται μία υπέρβαρη μητέρα και για να το καταφέρει η διάσημη ηθοποιός ακολούθησε μία λιπαρή δίαιτα, όπου έπρεπε να τρώει κάθε μέρα στις δύο το βράδυ μία μερίδα με mac & cheese (μακαρόνια με τυρί δηλαδή). Διαβάστε παρακάτω...

«Ηθελα να νιώσω πως αισθάνθηκε αυτή η γυναίκα και από αυτή την διαδικασία νομίζω πως ήρθα πιο κοντά σε αυτή και την νοοτροπία της», δήλωσε η 42χρονη ηθοποιός στο Entertainment Tonight.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Η Κλαούντια βγήκε σαν cat woman και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! (Βίντεο)

«Ηταν μία μεγάλη έκπληξη για μένα. Πέρασα κατάθλιψη και αυτό γιατί για πρώτη φορά στην ζωή μου έτρωγα επεξεργασμένα τρόφιμα και έπινα πολύ ζάχαρη. Δεν ήταν τόσο διασκεδαστικά τα πράγματα σε αυτή την ταινία»,συμπλήρωσε και αποκάλυψε πως δεν έφταναν μόνο τα μακαρόνια με το τυρί για να πάρει βάρος. Έπρεπε να τρώει όλη την ημέρα για να πάρει κιλά, ενώ μάλιστα για πρωινό έτρωγε μπέργκερ με μιλκσέικ.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Η Αθηνά ξέφυγε τελείως και έσπασε όλα τα πιάτα για τον Δώρο! Τι συνέβη; (Βίντεο)

«Θυμάμαι πως έπρεπε να βάλω το ξυπνητήρι μου μεσάνυχτα έτσι ώστε να προσπαθήσω να διατηρήσω το βάρος μου», ανέφερε η Θερόν προσθέτοντας «Ξυπνούσα και απλά έτρωγα,κατεβάζοντας ασυναίσθητα την κάθε μπουκιά κάτω. Ηταν πραγματικά πολύ δύσκολο να διατηρήσω το βάρος μου» λέει η Σαρλίζ Θερόν για την ταινία Tully!