Power of Love- Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί! Τα σκάνδαλα και το ψεύτικο ζευγάρι...

Προσοχή! Όποιος δεν θέλει να μάθει μην προχωρήσει! Ακολουθεί σπόιλερ...

Power of Love- Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί! Τα σκάνδαλα και το ψεύτικο ζευγάρι...

Εδώ στο Youweekly.gr, σας έχουμε συνηθίσει να σας δίνουμε διαρροές και παρασκήνια για το Survivor, όμως πλέον και έπειτα από απαίτησή σας, σας έχουμε και πλούσιο ρεπορτάζ για το αγαπημένο ριάλιτι αγάπης, Power of Love!

Μάλιστα, ένα καυτό παρασκήνιο το οποίο έφτασε στα γραφεία μας και το μοιραστήκαμε μαζί σας είναι ότι ορισμένα από το ζευγάρια του ράλιτι είναι ψεύτικα και όπως μας αποκάλυψε, άνθρωπος που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει στο σπίτι της αγάπης, υπάρχουν στο σπίτι άτομα που είναι ...ρόλοι! (Δείτε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ) Διαβάστε παρακάτω...

Πάμε στο θέμα μας όμως...Την Παρασκευή όπως γνωρίζετε πολύ καλά, στο Gala, θα έχουμε δύο αποχωρήσεις και σίγουρα αυτές θα είναι πολύ δύσκολες μιας και οι περισσότεροι ή έχουν γίνει ζευγάρια ή έχουν αγαπηθεί από το κοινό! Άντρας ή γυναίκα λοιπόν θα αποχωρήσει από το σπίτι της αγάπης;

Όπως σας αποκαλύψαμε εδώ στο Youweekly.gr με προηγούμενο ρεπορτάζ, την ασυλία θα χάσουν τα κορίτσια για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και αυτό σημαίνει ότι ο αγαπημένος παίκτης του κοινού που θα κερδίσει τα 2.500€ θα είναι άντρας και θα αποχωρήσει μια από τις κοπέλες! (Δείτε εδώ ποια είναι)

Ωστόσο, θα έχουμε ακόμα μία αποχώρηση και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr αυτή την Παρασκευή η αποχώρηση δεν θα στενοχωρήσει ιδιαίτερα, μιας και δεν είχε προλάβει να αναπτυχθεί κάτι με την συγκεκριμένη κοπέλα!

Ο λόγος για την... Εύα, την καινούρια παίκτρια!

Επομένως η Εύα θα μας αποχαιρετίσει την Παρασκευή!