Μαρί Κωνσταντάτου: Η δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό και ο άντρας που βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό της! Αποκλειστικό...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Μαρί Κωνσταντάτου: Η δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό και ο άντρας που βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό της! Αποκλειστικό...

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει το διαζύγιο της Μαρί Κωνσταντάτου και του Μίνωα Κυριακού! Μπορεί στην αρχή να δημοσιεύθηκε πως το διαζύγιο των δύο ήταν συνεναιτικό,όμως όλα έκρυβαν μια μεγάλη "μάχη" από πίσω.

Όπως ανέφερε ο ξένος Τύπος, η Μαρί Κωνσταντάτου πήρε τα κοσμήματα της και άλλα αντικείμενα αξίας από το σπίτι που διέμενε με τον συγχωρεμένο Μίνωα Κυριακού. Διαβάστε παρακάτω...

Στο διαζύγιο του Μίνωα Κυριακού με τη σύζυγό του Μαρί αναφέρεται σε εκτενές δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σύμφωνα με την οποία η πλευρά του γνωστού εφοπλιστή κατηγορεί την 45χρονη ηθοποιό ότι χρησιμοποιώντας το ιδιωτικό του αεροπλάνο διέφυγε στο εξωτερικό, παίρνοντας μαζί της κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα αξίας χιλιάδων ευρώ.Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, με δικαστική απόφαση υποχρεώνονται ο οίκος δημοπρασιών Christie’s, ένα κοσμηματοπωλείο στο Mayfair του Λονδίνου και μία υπηρεσία παροχής χρηματοκιβωτίων να αποκαλύψουν οποιεσδήποτε τυχόν συναλλαγές είχαν με τη Μαρί Κυριακού.

Δείτε ακόμη: Μαρί Κυριακού: Ποια είναι η γυναίκα που χώρισε με τον μεγιστάνα των media και εφοπλιστή Μίνωα Κυριακού!

Η Μαρί μετά από όλον αυτό τον ντόρο που προκλήθηκε εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Ακόμη και στην κηδεία του πρώην άντρα της, Μίνωα Κυριακού δεν εμφανίστηκε και εξαφάνισε τα ίχνη της. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε πρόσφατα σε έξοδο της στον κινηματογράφο.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της Μαρίς Κωνσταντάτου, η ίδια έχει προχωρήσει την ζωή της. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως δεν είναι μόνη και στο πλευρό της βρίσκεται ένας άντρας ο οποίος της στέκεται στις δύσκολες στιγμές. Οι δυο τους φροντίζουν να μην απαθανατιστούν από φωτογράφους και τροφοδοτήσουν δημοσιεύματα και κουτσομπολιά γύρω από το όνομα τους.

Δείτε ακόμη: Τζίνα Αλιμόνου: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Η απομόνωση στο σπίτι και οι κατηγορίες που την τσάκισαν! Όσα απαντάει η ίδια... Αποκλειστικό!

Το αν θα αποφασίσει να πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση; Σίγουρα όχι σύντομα. Γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, μπορεί να είναι φίλος της, επομένως δεν θέλει να απασχολήσει ξανά τα Μέσα με το όνομα της ούτε για κακό ούτε για καλό!

ΠΗΓΗ ;