Λύγισε οn air η Ελένη Μενεγάκη για τον θάνατο του 52χρονου επιχειρηματία από την Κηφισιά! «Τον γνώριζα! Δεν μπορώ να το πιστέψω...» (Βίντεο)

Λύγισε οn air η Ελένη Μενεγάκη για τον θάνατο του 52χρονου επιχειρηματία από την Κηφισιά! «Τον γνώριζα! Δεν μπορώ να το πιστέψω...» (Βίντεο)

Συγκλονισμένη ήταν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, με είδηση του θανάτου του επιχειρηματία από την Κηφισιά- που έχασε την μάχη με την ζωή.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, είχε δεχτεί επίθεση στο σπίτι του με τους κακοποιούς να τον χτυπούν με ένα σίδερο. Ο επιχειρηματίας προσπαθούσε να σώσει την ζωή της οικογένειας του, με τους κακοποιούς να τον πυροβολούν 3 φορές. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον πατέρα της! Που τους "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός!

«Θέλω να πω δυο λόγια, για΄τι γνωρίζω την οικογένεια του! Γνωρίζω...γνώριζα και τον ίδιο. Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το συλλάβει το μυαλό μου. Μιλάμε για έναν υπέροχο άνθρωπο, μια υπέροχη οικογένεια, με 3 υπέροχα παιδιά- πολύ αγαπητοί στην Άνδρο γιατί εί..ήταν από την Άνδρο...Ε...δεν έχω λόγια. από την πρώτη στιγμή που το άκουγα και ήταν Πάσχα- την Μ. εβδομάδα που έγινε αυτό, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε. Ένας άνθρωπος καλός,ευγενής, χαρούμενος, υπέροχος, με χιούμορ...Τι έτυχε σε αυτόν τον άνθρωπο και σε αυτή την οικογένεια...Κουράγιο να πω σε αυτούς τους ανθρώπους..τι άλλο να πω; Δεν μπορώ. Λυπάμαι αφόρητα πολύ.»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: