Survivor 2: Η προκλητική δήλωση του Τεό που θα συζητηθεί! «Σταμάτησαν τον Επιτάφιο το Πάσχα για να φωτογραφηθούν μαζί μου»! (Βίντεο)

Έχει προκαλέσει ήδη θύελλα αντιδράσεων!

Survivor 2: Η προκλητική δήλωση του Τεό που θα συζητηθεί! «Σταμάτησαν τον Επιτάφιο το Πάσχα για να φωτογραφηθούν μαζί μου»! (Βίντεο)

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ο οποίος αποχώρησε από το Survivor 2 μίλησε στην εκπομπή DOT και τα όσα είπε αναμένεται να συζητηθούν!


Ο ίδιος αναφέρθηκε στα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία του να προχωρήσει άμεσα σε κατι πιο σοβαρό με την αγαπημένη του η οποία θα εγκατασταθεί σύντομα στην Ελλάδα.Διαβάστε παρακάτω....

Το όμορφο μοντέλο είπε μεταξύ άλλων ότι δεν αναγνώριζε τον εαυτό του όταν βγήκε από το παιχνίδι και εξήγησε πως είχε απομονωθεί καθώς δεν ήθελε, όπως χαρακτηριστικά τόνισε να συμμετέχει σε ένα θέατρο του παραλόγου που συνέβαινε στην υπόλοιπη ομάδα!

Δείτε ακόμη: Ο Άνθιμος Ανανιάδης δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του!


Ο ίδιος επίσης αποκάλυψε και την πιο άβολη στιγμή του μετά το παιχνίδι και προκάλεσε ήδη θύελλα αντιδράσεων: «Μου έκανε εντύπωση που πήγα σε ένα χωριό λίγο έξω από τα Γιάννενα για να περάσω τις μέρες του Πάσχα. Και λίγο σαν να σταμάτησε ο Επιτάφιος και ένιωσα λίγο άβολα. Και ήρθε ο κόσμος να βγάλουμε φωτογραφίες κλπ…»!
Δείτε το σχετικό βίντεο: