«Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν ζευγάρι μέχρι που μου το παραδέχτηκε ο ίδιος...» Συνεργάτης του Τσιμιτσέλη τον δίνει στεγνά!

Ο λόγος για τον...

«Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν ζευγάρι μέχρι που μου το παραδέχτηκε ο ίδιος...» Συνεργάτης του Τσιμιτσέλη τον δίνει στεγνά!

Συνεργάτης και φίλος του Γιάννη Τσιμιτσέλη μίλησε για την σχέση του ηθοποιού με την Κατερίνα Γερονικολού!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη κάνει πολύ παρέα μαζί του και εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον. Διαβάστε παρακάτω....

O λόγος για τον Νίκο Βουρλίωτη, που παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο", ενώ μίλησε στον Νίκο Γεωργιάδη και μεταξύ ων άλλων, απάντησε και για την σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Κατερίνα Γερονικολού..

Δείτε ακόμη: Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Γκαγκάκη! Τα συγκινητικά λόγια ανήμερα της γιορτής της μητέρας!

Ο Νίκος Βουρλίωτης απάντησε στην ερώτηση σχετικά με την σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με της Κατερίνα Γερονικολού, λέγοντας:

«Εγώ προσωπικά δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν είχα πάρει χαμπάρι, όπως και για πολλά άτομα δεν παίρνω χαμπάρι.

Παρόλο που με τον Γιάννη κάνουμε πολύ παρέα, είμαστε και έξω, μιλάμε, είμαστε και σε μία καλή φιλική σχέση, αφού εμπιστεύεται πολύ ο ένας, τον άλλον.

Δείτε ακόμη: Επανασύνδεση "φωτιά" στη ελληνική showbiz! Ξανά μαζί οι...

Είχαμε μιλήσει για πάρα πολλά πράγματα προσωπικά πράγματα και είναι αλήθεια ότι δεν είχε συζητηθεί τίποτα. Μου το επιβεβαίωσε κάποια στιγμή».