Ξανά στο Happy Day η Ελένη Τσολάκη! Το on air δοκιμαστικό και τα σχέδια του Alpha για την παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Αποκλειστικό ρεπορτάζ και παρασκήνιο!

Ξανά στο Happy Day η Ελένη Τσολάκη! Το on air δοκιμαστικό και τα σχέδια του Alpha για την παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Η εβδομάδα ξεκινάει με τηλεοπτικά νέα στο Youweekly.gr! Ήδη σας αποκαλύψαμε τα πλάνα του Εpsilon για τους παρουσιαστές (Δείτε εδώ) και στο ίδιο μοτίβο περίπου κινείται και ο Alpha!

Η Ελένη Τσολάκη είναι ξανά στον αέρα του Ηappy Day και μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα έχει αναλάβει το τιμόνι! Όμως η παρουσία της εκεί μόνο τυχαία δεν είναι! Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν φύγει για να γεννήσει είχε πει ότι ο Παπανώτας θα αναλάβει την παρουσίαση αλλά βλέπουμε την Ελένη δίπλα του τις τελευταίες μέρες! Εμείς λοιπόν στο Youweekly.gr με ρεπορτάζ θα σας αποκαλύψουμε τι συμβαίνει!

Η Ελένη Τσολάκη την επόμενη σεζόν δεν θα είναι στην παρουσίαση του Slam αφού το τηλεπαιχνίδι πάει για κόψιμο! Το κανάλι όμως τη πιστεύει και την προορίζει για την ζώνη του Σαββατοκύριακου! Έτσι λοιπόν επειδή πρωινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει, θέλουν την Ελένη να αναλάβει! Όμως για να πειστούν ότι μπορεί και δεν θα τους βγει ξινό όπως άλλες χρονιές την βάζουν και κάνει δοκιμαστικά σε παρόμοια εκπομπή και ζώνη!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το κατακόκκινο φόρεμα των MiRo στις Κάννες! Η υπέρλαμπρη εμφάνιση στο χαλί...

Ο έμπειρος τηλεοπτικά Δημήτρης την καθοδηγεί και οι υπεύθυνοι βλέπουν τα λάθη της με στόχο όταν και εάν αναλάβει η Ελένη να μην κάνει πείραμα αλλά να μιλούν όσο μπορούν για σίγουρη συνταγή και επιτυχία!

Ιδού και το σχετικό βίντεο με την Ελένη να έχει τον πρώτο ρόλο στο σχολιασμό: