Σία Κοσιώνη: Αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της! «Θυμάμαι ότι βγήκα από...»

Δείτε τι είπε....

Σία Κοσιώνη: Αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της! «Θυμάμαι ότι βγήκα από...»

Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε συνέντευξη στο "Πρώτο Θέμα" και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στους επαγγελματικούς της στόχους, αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή της στην δουλειά.

Θεωρείτε ότι παρουσιάζοντας δελτίο ειδήσεων πιάσατε ταβάνι, οπότε δεν υπάρχει υψηλότερο στόχος; Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Aδιανόητη ατάκα από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! «Είχαν γράψει ότι κλέβω τα καλλυντικά της Άντζελας Δημητρίου!» (Βίντεο)

«Ταβάνι δεν υπάρχει ποτέ. Εμένα ήρθε στη ζωή μου πολύ νωρίς, μόλις στα 26 μου, χωρίς βοήθειες και πλάτες. Στηρίχθηκα στο δικό μου μυαλό και τις δικές μου δυνάμεις. Το ταβάνι δεν το έχω πιάσει υπό την έννοια ότι πάντα θες να προσπαθείς για το καλύτερο. Κάποτε προσπαθούσαμε να γυρίσουν να μας κοιτάξουν στον ΣΚΑΪ και στη συνέχεια όλα τ' άλλα. Στόχος μου είναι αυτό που κάνουμε να πάει ακόμη πιο ψηλά. Επίσης δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Κάθε μέρα πρέπει να αποδεικνύεις σε αυτή τη δουλειά»

Δείτε ακόμη: Power of Love: Ο Νίκος και η Βίβιαν τα βρήκανε! Το τρυφερό μήνυμα που του έγραψε... (Βίντεο)

Η πιο δύσκολη στιγμή σας στη δουλειά ποια ήταν;
«Στις 13 Φεβρουαρίου 2017,που έλεγα δελτίο για πρώτη φορά στις 8, είχα περισσότερο άγχος απ' όσο είχα την πρώτη φορά που είχα πει, δελτίο στη ζωή μου. Θυμάμαι ότι βγήκα από το στούντιο και πονούσε τόσο πολύ όλο μου το σώμα σαν να είχα κάνει τρεις ώρες γυμναστική. Ήταν πολύ σοβαρό το διακύβευμα και παίρναμε πολύ μεγάλο ρίσκο δίχως να ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει»