Βασιλικός γάμος: Τα οπίσθια της φίλης της Μέγκαν και η... σύγκριση!

Βασιλικός γάμος: Τα οπίσθια της φίλης της Μέγκαν και η... σύγκριση!

Η Πίπα Μίντλετον, αδελφή της Κέιτ, ήταν η κυρία επί των Τιμών στον γάμο της αδελφής της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ετσι, βοήθησε την Κέιτ Μίντλετον με το νυφικό της και το πέπλο της καθόλη τη διάρκεια της τελετής.

Φορούσε ένα λευκό Alexander McQueen φόρεμα σε γραμμή περίπου σαν αυτό που φορούσε χθες η Μέγκαν Μαρκλ. Ηταν στενό, ακολουθούσε τη γραμμή του σώματός του και τόνιζε τα οπίσθιά της. Μάλιστα, καθώς χρειαζόταν που και που να σκύβει για να φτιάχνει το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον έδωσε την ευκαιρία στους φωτογράφους να βγάλουν φωτογραφίες που έχουν γράψει... ιστορία και τα οπίσθιά της να είναι talk of the town για καιρό μετά το βασιλικό γάμο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βασιλικός γάμος: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φίλησε τον Έλτον Τζον μέσα στην εκκλησία! (Βίντεο)

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχε Κυρία επί των Τιμών, καθώς δεν μπορούσε να διαλέξει μια από τις φίλες της. Ομως, τα παιδιά τους ήταν όλα παρανυφάκια της. Ανάμεσα σε αυτά και τα παιδιά της Τζέσικα Μαλρόνι, φίλης της και στιλίστριάς της, η οποία στο γάμο χθες το μεσημέρι φόρεσε ένα μπλε στενό φόρεμα, που ακολουθούσε τη γραμμή του σώματός της.

Καθώς η Μαλρόνι ανέβαινε τα σκαλιά στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ και αφού είχε βεβαιωθεί ότι όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της, προσπάθησε να έχει τη δική της στιγμή αλά Πίπα Μίντλετον.

Δείτε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Το δύσκολα χρόνια και το άγνωστο love story με τον Μποτία!

Και μοιραία έγινε η σύγκριση: