Βάνα Μπάρμπα: Η απάντηση - κωλοτούμπα για την Ελένη Φιλίνη και την πορνοστάρ! (Βίντεο)

Βάνα Μπάρμπα: Η απάντηση - κωλοτούμπα για την Ελένη Φιλίνη και την πορνοστάρ! (Βίντεο)

Στον τόπο του εγκλήματος επέστρεψε η Βάνα Μπάρμπα το απόγευμα της Κυριακής.

Η ίδια βρέθηκε την εκπομπή Dot, στο σημείο δηλαδή από όπου ξεκίνησε η μεγάλη κόντρα της με την Ελένη Φιλίνη! Διαβάστε παρακάτω...

Η Βάνα προσπαθεί ακόμη με κάποιο τρόπο να μεταπείσει την Ελένη να κινηθεί νομικά εναντίον της και τόνισε ότι κατάλαβε πως η ερώτηση αφορούσε την ίδια και ότι ποτέ δεν θα έλεγε κάτι άσχημο για την Ελένη Φιλίνη.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Κόκλα: Έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο της Ασημακοπούλου! Ανανεωμένη μετά το διαζύγιο με τον Αρναούτογλου!

Η ίδια στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει να δηλώσει κάτι για την κ. Φιλίνη, έκανε την κωλοτούμπα της και απάντησε: "Έχω να δηλώσω αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή. Όταν με ρωτήσατε το όνομά μου και είπα «Ελένη Φιλίνη», η επόμενη ερώτηση ήταν η εξής: «Με τι ασχολείστε»; Οπότε, εγώ εξέλαβα την ερώτηση για το άτομό μου και απάντησα και είπα όλα τα ανόητα που είπα και γελάγαμε στην εκπομπή, ότι ήμουν πορνοστάρ, ότι είμαι σταρ, ότι κάνω μπότοξ κλπ. Όλα αυτά αφορούσαν αποκλειστικά εμένα. Η ερώτηση η δική σας ήταν με τι ασχολείστε, εγώ το εξέλαβα ως Βάνα Μπάρμπα, αυτό ήταν όλο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να αναφερθώ έτσι για έναν άνθρωπο που εκτιμώ".