Σκάνδαλο στο παλάτι! Διέρρευσαν φωτογραφίες με την Kate Middleton μεθυσμένη! Τα φιλία με γυναίκα και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Σκάνδαλο στο παλάτι! Διέρρευσαν φωτογραφίες με την Kate Middleton μεθυσμένη! Τα φιλία με γυναίκα και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά!

H Kate Middleton φημίζεται για το στυλ και την φινέτσα της, ενώ σε κάθε της εμφάνιση τα φλας πέφτουν "βροχή" και γίνονται αναλύσεις επί των αναλύσεων για την στάση του σώματος της, αλλά και για της επιλογές των ρούχων που αγγίζουν την τελειότητα!

Τις τελευταίες ώρες, κάνουν το γύρω του διαδικτύου, με τον φωτογράφο Max Butterworth να έχει τραβήξει αυτές τις φωτοιγραφίες πριν πολλά χρόνια! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πρω1νό: Απαντάει για την προσωπική του ζωή! Ελεύθερος ή σε σχέση ο Γιώργος Αγγελόπουλος; (Βίντεο)

Ο φωτογράφος μίλησε στην "The Sun Online" και μίλησε για τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει πριν 11 χρόνια έξω από πολύ γνωστό νυχτερινό μαγαζί που διασκέδαζε!

«Η Kate ήταν στο Mahiki για κάποιες ώρες και μπήκε σε ένα ταξί γύρω στις 2-3 τα ξημερώματα. Νομίζω πως την στιγμή που τράβηξα την φωτογραφία έλεγε στον οδηγό που να την πάει. Στο μεταξύ ο William και ο Harry είχαν ήδη μπει μέσα στο βασιλικό όχημα που τους μετέφερε», είπε στην συνέντευξη του!

Δείτε ακόμη: Συνεχίζεται ο πόλεμος της Πάολας με το Mad! Το «άκυρο» στα βραβεία και η «πληρωμένη» απάντηση της!

Δείτε τις φωτογραφίες: