Δημόσιο άδειασμα άνευ προηγουμένου από τη Καινούργιου! «Έχει βάλει πρόσθετα οπίσθια»! Το όνομα της Χατζηβασιλείου και η τοποθέτηση! (Bίντεο)

Βόμβα στο Φτιάξε Καφέ!

Δημόσιο άδειασμα άνευ προηγουμένου από τη Καινούργιου! «Έχει βάλει πρόσθετα οπίσθια»! Το όνομα της Χατζηβασιλείου και η τοποθέτηση! (Bίντεο)

Eκει που σχολίαζαν την εμφάνιση της Ρίας Αντωνίου στην ιταλική τηλεόραση, όπου παρουσιάζει εκπομπή για του Μουντιάλ η Κατερίνα Καινούργιου προέβη σε μια αποκάλυψη και ένα δημόσιο άδειασμα άνευ προηγουμένου!

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την... πίσω όψης της Ρίας στο "Φτιάξε καφέ να στα πω", η παρουσιάστρια ξεκίνησε να κάνει αποκαλύψεις που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό! Διαβάστε παρακάτω....

"Πάρα πολύ γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, μεγαλύτερης ηλικίας, άνω των σαράντα, μη σας πω και των πενήντα, η οποία δεν παραδέχεται την ηλικία της γενικότερα, έχει κάνει χειρουργείο κανονικά και τα οπίσθιά της όλα είναι πρόσθετα. Ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει τίποτα πάνω της και πίνει μόνο νερό... Αλλά να ξέρετε ότι έχει κάνει χειρουργείο πίσω και, μάλιστα, λένε ότι αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο... Δεν θα πω περισσότερα...", είπε η Κατερίνα Καινούργιου!

Δείτε ακόμη: Θυμάστε τον μικρό "Μιλτιάδη" από το "Είσαι το ταίρι μου"; Δείτε πώς είναι σήμερα...

Αμέσως η Ανθή Βούλγαρη ρώτησε: "Η Χατζηβασιλείου καλέ;", ενώ στη συνέχεια σχολίασε: "Καλά, παίζει και βόλεϊ..."! Εμείς ωστόσο, οφείλουμε να σας πούμε, επειδή η Βίκυ Χατζηβασιλείου διευθύνει περιοδικό του Ομίλου ότι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα! Δείτε το σχετικό βίντεο: