Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Power of Love: Oι παίκτες που πέρασαν στoν τελικό και οι αλλαγές λίγο πριν το finale!

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Power of Love: Oι παίκτες που πέρασαν στoν τελικό και οι αλλαγές λίγο πριν το finale!
News 23.06.2018 12:21

Ένα Gala γεμάτο εκπλήξεις ήταν αυτό της Παρασκευής- αφού μέχρι τον τελικό θα γίνουν κάποιες αλλαγές που ανακοίνωσε η Μαρία Μπακοδήμου!

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε να στηρίξει, με την θετική του ψήφο την Στέλλα και τον Σωκράτη- που τους εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Άρης Μακρής: "Άδειασε" την σύντροφο του Άννα - Μαρία Βελλή! "Είμαι κατά του γάμου! Δεν θα παντρευτώ ποτέ!"

Η Μαρία Μπακοδήμου, αργότερα είπε στους παίκτες να ψηφίσουν, με ανοιχτή ψηφοφορία ένα αγόρι και ένα κορίτσι- ενώ μετά κλήθηκαν να ψηφίσουν πάλι ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε μυστική ψηφοφορία!

Aπό την ανοιχτή ψηφοφορία βγήκαν ο Πάνος και η Τζούλια - ενώ από την κλειστή ο Μιχάλης και η Κυριακή!

Αρά στον τελικό του Power of Love, θα είναι οι: Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, Στέλλα Μιζεράκη, Τζούλια Καραγιάννη, Μιχάλης Κάββαλος,Κυριακή Τσανικίδη.

Οι υπόλοιποι παίκτες που δεν πήγαν στον τελικό, δεν θα φύγουν από το σπίτι του Power of Love- αλλά θα έχουν λόγο στον τελικό, αφού ο νικητής θα βγει 50% από το τηλεοπτικό κοινό και αντίστοιχα το άλλο μίσο από τις ψήφους των παικτών!

Δείτε ακόμη: Ποια Ελληνίδα ηθοποιός είναι έγκυος; Η ανάρτηση που αποκάλυψε το μυστικό της...

Ωστόσο, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν και στην καφέ κάλπη! Τι σημαίνει αυτό; Επέλεξαν μόνο οι finalist- ποιον παίκτη δεν θέλουν να κρίνει την μοίρα τους μέσα στο παιχνίδι στην τελική ευθεία και αποχώρησε η Εύα!

Επίσης, το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει και θα αναδείξει έναν ακόμη παίκτη που θα περάσει στον τελικό και αυτός θα ανακοινωθεί την Δευτέρα!

Share