Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Είμαι γνήσιο "παιδάκι"...» - Ο χωρισμός από τον Πηλαδάκη, ο ψυχολόγος και η μάχη της μαρκίζας!

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Είμαι γνήσιο

Ένα χρόνο μετά τη συμμετοχή της στο "Survivor" η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο στα συναισθηματικά της και δεν διστάζει να παραδεχτεί πως έχει πάει σε ψυχολόγο!

Το εντυπωσιακά γυμνασμένο της κορμί και τα εξωτικά της χαρακτηριστικά μαγνητίζουν τα βλέμματα...Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Το κορίτσι θέλει βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη...

...αλλά και τον φακό του youweekly.gr!

Πως διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα; Καβάλησε καλάμι ή... πούλησε ύψος στα μαγαζιά που έχει δουλέψει; "Επειδή είμαι γνήσιο "παιδάκι", όταν κάποιος με αδικήσει μπορεί να αντιδράσω με διεκδίκηση για να πάρω αυτό που μου αξίζει. Ο καθένας αποδεικνύει στον κόσμο αν πρέπει να βρίσκεται και που στη μαρκίζα" απάντησε η sexy Ειρήνη!

Δεν διστάζει να αποκαλύψει πως έχει επισκεφθεί ψυχολόγο γιατί θεωρεί πως η επαφή με έναν ειδικό μας βοηθάει να γνωρίζουμε και να διαχειριζόμαστε τον εαυτό μας. Αν θα το ξαναέκανε; "Σίγουρα! Με την πρώτη ευκαιρία!" απαντάει αυθόρμητα!

Η όμορφη τραγουδίστρια όμως αναφέρθηκε και στον χωρισμό της μετά από εφτά χρόνια σχέσης, από τον Κώστα Πηλαδάκη. "Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο συναισθηματικά, με ό,τι αυτό σημαίνει, και ως φυσιολογικός άνθρωπος περνάω κι εγώ τη φάση μου." απάντησε στο youweekly.gr αφήνοντας να εννοηθεί πως ακόμα δεν θα κάνει το επόμενο βήμα στα προσωπικά της...