Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: "Θα τον ταρακουνήσω, με τον τρόπο που ξέρω εγώ!" - Τι λέει για την σχέση του πατέρα της με την Καλογρίδη και για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη

Αποκαλυπτική!

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου:

Αποκαλυπτική η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Η κόρη του γνωστού ποινικολόγου μίλησε στην εκπομπή Dot για όλα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: 8 εκατομμύρια δάνειο από τράπεζα για κτηνοτροφικά απόβλητα! Σκάνδαλο ή επιχειρηματική ευστροφία;

"Το μόνο πράγμα που με συνδέει συναισθηματικά είναι η μάνα μου, οι φίλοι μου και ο πατέρας μου. Γι’ αυτά πενθώ και πονώ και ζορίζομαι. Μακάρι να βρεθεί μια καλή οικογένεια και να το χαρεί όπως το χαρήκαμε κι εμείς" είπε η Μαρία Ελένη για το σπίτι στο Πόρτα Ράφτη, το αγαπημένο σπίτι της Ζωής Λάσκαρη!

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την σχέση του πατέρα της με την Νατάσα Καλογρίδη!

Η απάντηση της; Διπλωματική!

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστη τραγουδίστρια βαπτίστηκε χριστιανή! - Δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

"Εμένα με ενδιαφέρει ο πατέρας μου. Όσο τον βλέπω να είναι καλά, είμαι καλά. Άμα δω ότι κάποια στιγμή δεν είναι καλά, εκεί θα του το πω κι εκεί θα τον ταρακουνήσω, με τον τρόπο που ξέρω εγώ. Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου, ήμασταν τρεις ανεξάρτητοι άνθρωποι. Κανένας δεν ρώταγε κανέναν για το οτιδήποτε. Πάντα μου έλεγαν την άποψή τους, αλλά ποτέ δεν με επηρέαζαν. Δεν συμμερίζομαι την έκθεση της προσωπικής ζωής στα media, αλλά δεν θέλω να κρίνω" απάντησε.

Ο θάνατος της μητέρας της, Ζωής, της στοίχισε πολύ... "Δεν μπορώ να βλέπω ούτε βιντεάκια, ούτε παλιές συνεντεύξεις κλπ… Της ανάβω το καντηλάκι της κάθε μέρα, προσεύχομαι στην Παναγιά για τη μάνα μου… Δεν μπορώ καθόλου να δω ταινίες της. Δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα." απάντησε.