Μια survivor ντίβα από τη Ρωσία που έχει ζήσει bullying! - Ποια ακριβώς είναι η Αθηνά Χρυσαντίδου; - Να σας τη συστήσουμε εμείς... Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Μια survivor ντίβα από τη Ρωσία που έχει ζήσει bullying! - Ποια ακριβώς είναι η Αθηνά Χρυσαντίδου; - Να σας τη συστήσουμε εμείς... Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Την Αθηνά την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το παιχνίδι Power of Love. Όμως δεν την είδαμε πρώτη φορά μέσα στο σπίτι της αγάπης.

Την είχαμε δει και στο «ραντεβού στα τυφλά». Όμως η Αθηνά δεν έψαχνε την αγάπη! Έψαχνε την ευκαιρία να γίνει γνωστή... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Ο παίκτης που κερδίζει σήμερα την ασυλία και οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Γι'αυτό και είχε δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Όπως αποκάλυψε η στο youweekly.gr είχε περάσει τρια castings αλλά δυστυχώς δεν την πήραν. Μετά από ένα μήνα όμως της τηλεφώνησαν από τον ΣΚΑΙ και της είπαν ότι αρχίζει το Power of Love. ΄΄Αρπαξε την ευκαιρία η Αθηνά και πήγε για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Εκτός όμως από τα φώτα βρήκε τελικά και τον έρωτα στο πρόσωπο του Δώρου Παναγίδη και αυτή τη στιγμή ζουν τον έρωτα τους...

Για την Αθηνά όμως δεν ήταν όλα εύκολα. Μετακόμισε στην Ελλάδα όταν ήταν 6 χρονών αφού η μητέρα της είναι Ελληνίδα. «Είχα ζήσει bullying γιατί ήμουν απ'την Ρωσία. Καθόμουν μόνη μου, έρχονταν παιδιά και με κορόιδευαν επειδή δεν μιλούσαν ελληνικά...» είπε αποκλειστικά στο youweekly.gr για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Όμως ξανθιά κούκλα είναι και... ντιβα από κούνια! «Στο σχολείο ήμουν ντίβα και αυτό ήταν το παρατσούκλι μου, γιατί πήγαινα φορώντας τη γουνίτσα μου»!