Survivor Πανόραμα: Ο Πάνος Θεοδώρου μιλά για την χειρονομία στη Δαλάκα και αδειάζει την Μελίνα: "Υπήρχε μεγάλη ένταση και..." (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Ο Πάνος Θεοδώρου μιλά για την χειρονομία στη Δαλάκα και αδειάζει την Μελίνα:

Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα βρέθηκε ο Πάνος Θεοδώρου μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο!

Ο πάικτης των Μαχητών μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην χειρονομία που είχε κάνει στην Κατερίνα Δαλάκα κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο παιχνίδι και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πάνος αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την Μελίνα Μεταξά και την συμπεριφορά αυτής απέναντί του, "αδειάζοντάς" την.

Δείτε ακόμη: Survivor Πανόραμα: Ο Πάνος Θεοδώρου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την σχέση των Μαχητών με την Μελίνα! (Βίντεο)

"Γενικά υπήρχε μεγάλη ένταση στους στίβους μάχης! Παίζονταν έπαθλα, παίζονταν ασυλίες και τόσο εμείς όσο και οι Διάσημοι είχαμε ξεσπάσματα! Εκείνη την ώρα εγώ δεν το έκανα συγκεκριμένα στην Κατερίνα, προς Θεού! Φώναξα ένα μεγάλο "ναι" στον Νικόλα επειδή πήραμε τον πόντο και γύρισα και στην μεριά των Διάσημων και φώναξα ξανά! Δεν το έκανα συγκεκριμένα στην Κατερίνα! Μετά το συζητήσαμε, της ζήτησα και συγγνώμη και οι σχέσεις μας ήταν καλύτερες", ανέφερε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: