Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Γιατί δεν εμφανίστηκε η Μαρία Τσούτσια στην κηδεία του συντρόφου της;

Τρομερό παρασκήνιο!

Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Γιατί δεν εμφανίστηκε η Μαρία Τσούτσια στην κηδεία του συντρόφου της;

Συγκλονισμένο παραμένει το Πανελλήνιο από τον ξαφνικό θάνατο του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη, της γνωστής οικογενείας!

Την Παρασκευή φίλοι και συγγενείς είπαν τον τελευταίο αντίο στον δικό τους άνθρωπο! Όλοι ήταν εκεί! Ή σχεδόν όλοι! Η απουσία που συζητήθηκε και σχολιάστηκε ήταν εκείνη της συντρόφου του 34χρονου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Κόκκαλης Jr: To τελευταίο τηλεφώνημα, ο θρίαμβος της δουλειάς που έκλεισε, οι απειλές, ποιος λύσσαξε με τον μικρό... Νέα στοιχεία στο φως!

Της Μαρίας Τσούτσια! Όλοι έψαχναν την σύντροφο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ αλλά κανείς δεν την είδε! Ο λόγος; Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα ήταν σε κατάσταση σοκ ενώ φέρεται να νοσηλεύτηκε και στο νοσοκομείο ώστε να καταφέρει, όσο γίνεται βέβαια, να ξεπεράσει το πλήγμα που υπέστη!

Δείτε ακόμη: Θλίψη: Νεκρός ο αγαπημένος γιατρός των γυναικών, Δημήτρης Κακαλέτρης!

Μάλιστα οι γιατροί της πρότειναν να μην δώσει το παρόν στην κηδεία του αγαπημένου της αφού η συναισθηματική της φόρτιση ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσε να το αντέξει!

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Δολοφονία, «ατύχημα» ή αυτοκτονία; Η δυναστεία το δαχτυλίδι τα δις και οι «δυσαρεστημένοι»!

Βλέπετε το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα αγαπημένο, ενώ φήμες τους ήθελαν πολύ σύντομα να ανέβαιναν και τα σκαλιά της εκκλησίας! Δυστυχώς όμως η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι!