Νταν Μπιλζέριαν: Ο "βασιλιάς του Ιnstagram" ξεσαλώνει στη Μύκονο με όμορφες παρουσίες!

Ο Νταν Μπιλζέριαν, γνωστός και ως «ο βασιλιάς του Instagram», βρίσκεται στην Μύκονο και κάνει χαμό

Νταν Μπιλζέριαν: Ο

Συγκεκριμένα, ο Μπιλζέριαν ο οποίος είναι γνωστός στα social media για τον προκλητικό, υπερσπάταλο τρόπο ζωής του, αλλά και για τις όμορφες παρουσίες που τον συνοδεύουν όπου κι αν πηγαίνει, κάνει διακοπές στη Μύκονο και χαίρεται στον μέγιστο βαθμό την νυχτερινή ζωή του νησιού.

Και φυσικά μόνο απλές δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι διακοπές του «μοντέλου» στην Μύκονο, καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε -με τίποτα- να περάσει απαρατήρητος με τα καμώματά του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Ανατριχιαστική αποκάλυψη - '"Ήξερε ότι θα είναι το τελευταίο της καλοκαίρι"

Βγάζοντας φωτογραφίες με μία καλλονή στο Instagram, οι 23,6 εκατομμύρια ακόλουθοί του πίστεψαν προς στιγμής πως ο βασιλιάς του διαδικτυακού μέσου θα σοβαρευτεί, αλλά φυσικά αυτό δεν έγινε.

Κυκλοφορώντας χωρίς μπλούζα, ο Ντάν Μπιλζεριάν βρέθηκε σε νυκτερινό κλαμπ του νησιού και αποφάσισε να κάνει αισθητή την παρουσία του πετώντας τούρτες στο κοινό.

Δείτε ακόμη: Φλορίντα Πετρουτσέλι: Happy mamma! Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της...

Βέβαια όσοι δέχτηκαν επίθεση από τούρτα όχι μόνο δεν εκνευρίστηκαν, αλλά και σχημάτισαν ουρά προκειμένου να φωτογραφηθούν με τον βασιλιά.


Τα καμώματά του δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο ίδιος συγκέντρωσε τα βλέμματα όταν έκανε την γυμναστική του σε γυμναστήριο του νησιού, ενώ δεν έχασε ευκαιρία να βγάλει φωτογραφίες με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Ιαν Βουγιούκα.

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το trend του καλοκαιριού! Πως θα αντιγράψεις το look της!


Μάλιστα το εκκεντρικό playboy, το οποίο ήρθε στο νησί για να χαλάσει μερικά από τα εκατομμύριά του, έβγαλε και βίντεο την καυτή καλλονή να κάνει κοιλιακούς με το μαγιό της, πριν οι δυο τους πάνε στην πισίνα.

Όλα αυτά πάντως φαίνεται πως ενθουσίασαν τους εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram, καθώς η μία και μοναδική φωτογραφία που έχει ανεβάσει από Μύκονο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 1.216.000 likes.

Δείτε ακόμη: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αρετουσάριστη φωτογραφία της που "γκρέμισε" το Instagram!

Οσο για το τι ακριβώς επαγγέλλεται ο Μπίλζεραν; O ίδιος έχει γίνει γνωστός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δελεάζει και αποκτά κοινό προβάλλοντας τον χλιδάτο τρόπο ζωής του. Παίκτης του πόκερ, κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας, βετεράνος του Αμερικανικού Ναυτικού που εκδιώχθηκε από το Σώμα τέσσερις ημέρες μετά την αποφοίτησή του, φορτώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με όπλα, γυμνές γυναίκες, ακριβά αυτοκίνητα και τζετ, προκαλώντας... πανζουρλισμό.

Ο ίδιος μάλιστα έχει αποκαλύψει πως μέχρι τα 36 του χρόνια η ζωή του ήταν ένα απέραντο κρεβάτι, αφού όπως ο ίδιος έχει δηλώσει κοιμόταν ακόμη και με 17 γυναίκες μέσα σε μια εβδομάδα.

Πηγή: iefimerida.gr