Δέσποινα Βανδή: Η "Ντόνα" ξεσαλώνει στα διαλείμματα! Τα backstage από το Mamma Mia που δεν πρέπει να χάσετε!

Δείτε τα backstage από την παράσταση Mammia mia που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram...

Δέσποινα Βανδή: Η

Το καστ του Mamma mia φαίνεται να είναι η πιο δεμένη παρέα και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Η Δέσποινα Βανδή που πρωταγωνιστεί στην παράσταση δεν διστάζει να μοιράζεται ξέγνοιαστες στιγμές από τα διαλείμματα που κάνει ο θίασος ενδιάμεσα από τις εντατικές πρόβες και παραστάσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χαμογελάει ξανά η Χριστίνα Λαμπίρη! Οι ευτυχισμένες στιγμές μετά την τραγωδία!

Το Mamma mia κάνει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα και οι πρωταγωνιστές φαίνονται περισσότερο να το διασκεδάζουν παρά να ταλαιπωρούνται από τις διαρκείς πρόβες και τα... δρομολόγια!

Ανάμεσα τους και η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο της θρυλικής "Ντόνα" που έχει υποδυθεί η ξεχωριστή Μέριλ Στριπ. Η ίδια δεν χάνει την ευκαιρία να μοιράζεται με τους followers της στο Instagram στιγμές από τα διαλείμματα της παράστασης.

Ο θίασος φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ στα backstage με πειράγματα και παιχνίδια μεταξύ τους, ενώ δεν παραλείπουν να κάνουν και κοινές εξόδους όποτε βρίσκουν χρόνο.

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαιώνει το youweekly.gr για την επανασύνδεση με την Φαίη Σκορδά!

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μετά το τέλος των παραστάσεων δεν διστάζει να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί διαβάζοντας το αγαπημένο της βιβλίο.

Δείτε ακόμη: Λάκης Γαβαλάς: Οι εντυπωσιακές φούντες που του πάνε με... τσαρούχια και κλέβουν τις εντυπώσεις!

Τέλος, δεν λείπουν ποτέ φυσικά και τα βίντεο απευθείας από τον χώρο όπου λαμβάνει χώρα η παράσταση, που μας κάνουν πραγματικά να μετανιώνουμε που δεν έχουμε κλείσει ακόμα εισιτήρια!

@mammamiagreece Απόψε!

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on