Λαιμού - Χατζηιωάννου: Βαφτίσια και χαρές στις glam οικογένειες!

Πότε θα γίνουν τα βαφτίσια της πρωτότοκης κόρης της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού;

Λαιμού - Χατζηιωάννου: Βαφτίσια και χαρές στις glam οικογένειες!

Το μοναδικό κτήμα Λαιμού στις αριστοκρατικές Σπέτσες θα στυολιστεί σήμερα, Σάββατο 18 Αυγούστου, με ροζ τριαντάφυλλα και παιώνιες για το πάρτι υπερπαραγωγή προς τιμήν της νεοφώτιστης Χριστιάννας Λαιμού, πρωτότοκης κόρης της Μαριάννας Γουλανδρή και του εφοπλιστή Φίλιππου Λαιμού, οι οποίοι ζουν μόνιμα στο Λονδίνο αλλά επέλεξαν τις σπέτσες για την βάπτιση της κόρης τους, που θα πάρει το όνομα της καλλονής γιαγιάς της Χριστιάννας Γουλανδρή - Βαρδινογιάννη.

Μετά το ιερό μυστήριο στο ιδιωτικό παρεκκλήσι του κτήματος, θα δοθεί καθιστό δείπνο και θα ακολουθήσει χορευτικό πάρτι, όπου η νεολαία θα έχει την τιμητική της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τόλης Βοσκόπουλος: Η ζωή του άρχοντα της πίστας γίνεται βιβλίο με την... υπογραφή της Άντζελας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η επόμενη χαρούμενη και άκρως συγκινητική δεξίωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στην έπαυλη της οικογένειας Χατζηιωάνου στο Παλαιό Ψυχικό.

Δείτε ακόμη: Σαν σήμερα: "Έφυγε" από τη ζωή η μοναδική Ζωή Λάσκαρη! (18 Αυγούστου)

Θα είναι η πιο ετυτυχισμένη μέρα στη ζωή της Κλέλιας Χατζηιωάνου, καθώς θα έχει βαπτιστεί η πρωτότοκη κόρη της Άννα Χατζηιωάννου, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Ψυχικό.

Δείτε ακόμη: Τζένη Μπότση: Boho girl στην Ικαρία! Το βλέμμα που σαγήνεψε τα πλήθη...

Η γιαγιά Νέδη Χατζηιωάννου και οι οικογένεις του Πόλυ και του Στέλιου Χατζηιωάννου μαζί με λίγους και εκλεκτούς φίλους της μαμάς Κλέλιας θα παρευρεθούν στο μυστήριο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.