Βασιλική επέτειος! Νικόλαος - Τατιάνα κλείνουν 8 χρόνια γάμου και τα μηνύματα είναι ό,τι πιο όμορφο είδατε!

Πραγματικά λιώσαμε!

Βασιλική επέτειος! Νικόλαος - Τατιάνα κλείνουν 8 χρόνια γάμου και τα μηνύματα είναι ό,τι πιο όμορφο είδατε!

Ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ έκλεισαν την Κυριακή 8 χρόνια γάμου και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία της γυναίκας του από την ημέρα του γάμου τους και της έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 27 Αυγούστου;


«8 χρόνια σήμερα από τότε που το ομορφότερο άτομο στον κόσμο με έκανε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου. Happy anniversary @tatianablatnik #blesssed #forever #grateful» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Τι μας κρύβεις Τατιάνα; Το αινιγματικό μήνυμα της Στεφανίδου στα social media!

Στη συνέχεια και η Τατιάνα ανταπέδωσε με δημόσιο μήνυμα τους λέγοντας ότι χαίρεται που συνεχίζουν να γελούν ενώ περπατούν ο ένας δίπλα στον άλλον! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Δείτε ακόμη: Baby boom και γάμος στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστή παρουσιάστρια... έκανε την έκπληξη!

To love story τους

Μια φορά κι έναν καιρό, λοιπόν, στο χιονισμένο Γκστάαντ της Ελβετίας ο «πρίγκιπας» γνώρισε μια όμορφη ευγενική ξανθιά κοπέλα που του τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον . Κι εκείνη όμως δεν μένει ασυγκίνητη. Ο ψηλός ξανθός έξυπνος νέος απόγονος βασιλιάδων της άρεσε πάρα πολύ. Αρχίζει το φλέρτ και σύντομα γίνονται ζευγάρι.

Η αγάπη τους στεγάζεται πλέον σε ένα διαμέρισμα στο Τσέλσι του Λονδίνου. Ο έρωτάς τους μεγάλος και σταθερός κρατάει χρόνια και ενώ πολλοί περιμένουν ένα ακόμα «βασιλικό» γάμο, αυτός δεν έρχεται μέχρι που δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα του 2009 ο «πρίγκιπας» κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Λίγους μήνες μετά την πρόταση, ο έρωτας τους σφραγίζεται με ένα ρομαντικό, λαμπερό γάμο σε ένα πανέμορφο νησί της Ελλάδας. Άμαξες, λουλούδια, πριγκιπικό νυφικό, βασιλείς και βασίλισσες, πανάκριβες τουαλέτες, αμύθητης αξίας κοσμήματα και ο κόσμος να παρακολουθεί και να χαιρετάει. Ακριβώς όπως στα παραμύθια…

TAGS