Σοκ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια παλεύει με τον καρκίνο για τρίτη φορά!

Για άλλη μια φορά μέσα σε τρεις δεκαετίες δίνει μάχη εναντίον του καρκίνου!

Σοκ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια παλεύει με τον καρκίνο για τρίτη φορά!

Αυτή η τραγική είδηση αφορά την τραγουδίστρια-τραγουδοποιό Olivia Newton-John η οοία βρίσκεται στην δύσκολη κατάσταση να πολεμά τον καρκίνο για ακόμη μια φορά στα τριάντα χρόνια.

Σε συνένταυξη Sunday Night του Seven η star αποκάλυψε ότι για τρίτη φορα πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπη με τον καρκίνο.Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Παντελής Παντελίδης: Ανατριχιάζει το αδημοσίευτο βίντεο από τον απεγκλωβισμό του... (βίντεο)

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι αντιμετωπίζει τον καρκίνο με ''σύγχρονα'' φάρμακα και φυσικές μεδόθους, αφού το 2017 της ανακοίνωσαν ότι πάσχει απο καρκίνο στην σπονδυλική της στήλη.

Δείτε ακόμη:My Style Rocks: Πρεμιέρα με... ευτράπελα! Στα πρόθυρα λιποθυμίας παίκτρια!

'Οπω η ίδια δήλωσε στο Seven, ο συζυγός της βρίσκεται δίπλα της και είναι το στήριγμα της σε αυτή την πολύ δύσκολη θέση που βρίσκεται. Η Olivia είναι αισιόδοξη βέβαια λέγοντας στην εκπομπή ''Πιστεύω ότι θα τον νικήσω και αυτός είναι ο στόχος μου''.

Η superstar είχε διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνοτου μαστού το 1992 και από τοτε έγινε μια δυνατή ακτιβίστρια συμβάλοντας στην δημιουργία ένος ερευνητικού κέντρου στην Μελβούρνη με το όνομα της.

Δείτε ακόμη:Greece’s Next Top Model: Άρχισαν τα όργανα με το... καλημέρα! Ξέσπασε σε κλάματα παίκτρια για την άκομψη κριτική! (βίντεο)

Για δεύτερη φορά είχε διαγνωστεί πάλι με καρκίνο του μαστού το 2013.

Μετά την τρίτη διάγνωση, η Olivia φανέρωσε πως καταναλώνει έλαιο από κάνναβη, ως παυσίπονο, μια θεραπεία που ελπίζει σύντομα να επιτρέπεται και στην πατρίδα της, την Αυστραλία.

Δείτε ακόμη:Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Η φωτογραφία από το παρελθόν που "έλιωσε" το Instagram!

Η Newton-John, που σε λίγες εβδομάδες γίνεται 70- χρονών, βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας στον πρωταγωνιστικό της ρόλο μαζί με τον γνωστό ηθοποιό John Travolta, στο μούζικαλ ''Grease".