Ξανά μαζί δυο χρόνια μετά τον χωρισμό τους, Φερεντίνος - Παυλίδου! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Ξανά μαζί δυο χρόνια μετά τον χωρισμό τους, Φερεντίνος - Παυλίδου! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Τι συμβαίνει με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σοφία Παυλίδου;

Ήταν Οκτώβριος του 2016 όταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωναν στα Μέσα πως έπειτα από 16 χρόνια σχέσης, στα οποία απέκτησαν δύο δίδυμα αγόρια, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τα όσα ακούγονταν την ίδια περίοδο περί μεταξύ διάστασης μεταξύ τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Greece Next Top Model: Ισοπεδωτικό! Έσπασαν τα κοντέρ της τηλεθέασης!

Παρ’ ότι έκτοτε μένουν σε ξεχωριστά σπίτια, όπως δήλωσε και ο παρουσιαστής του Alpha, δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες του διαζυγίου και, όπως λέει συχνά η Σοφία Παυλίδου, δεν προτίθενται κιόλας.

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ: Την ... κρέμασαν στο παρά πέντε! Δεν θα είναι στην εκπομπή της Σταμάτη η....

«Δεν έχουμε ξεκολλήσει με τον Χρήστο μετά από 18 χρόνια!», παραδεχόταν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο YOU η σέξι ηθοποιός και συμπλήρωνε: «Δεν νιώθεις ελεύθερη ξαφνικά μετά από 18 χρόνια που είσαι με έναν άνθρωπο».

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Έσκασε τώρα! Έλληνας ηθοποιός παντρεύεται και δεν το ξέρει κανείς!

Πράγματι, λοιπόν, ο φακός του youweekly.gr τους είδε ξανά μαζί στην Κηφισιά την περασμένη Κυριακή ενώ πήγαιναν βόλτα ένα συμπαθές τετράποδο. Περπατούσαν δίπλα-δίπλα, σε σημείο που περαστικοί θα ορκίζονταν ότι κρατιόντουσαν χέρι-χέρι, μέχρι που αντιλήφθηκαν την παρουσία των φωτογράφων και τελικά κράτησαν... αποστάσεις!

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Γιατί έπαθε πανωλεθρία η Σπυροπούλου! Τι φταίει; Πλερέζες στον ΣΚΑΙ!

Με αφορμή τις συχνές συναντήσεις τους, πολλοί κάνουν λόγο για επανασύνδεση του χωρισμένου ζευγαριού αφού από την στιγμή που έγινε γνωστός ο χωρισμός τους και μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κανέναν από τους δυο να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.