Ελένη Μενεγάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της, η προετοιμασία και η πρεμιέρα!

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ελένη Μενεγάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της, η προετοιμασία και η πρεμιέρα!

Τις τελευταίες μέρες των διακοπών της απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη, γεμίζοντας "μπαταρίες" για την νέα τηλεοπτική χρονιά!

Ωστόσο, υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου σχετικά με την πρεμιέρα της εκπομπής της! Η ίδια, είχε δώσει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Οκτώβριο, αποχαιρετώντας τους για καλοκαίρι στην τελευταία της εκπομπή- ενώ δεν ακόμη δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση! Διαβάστε παρακάτω...

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς, με τους συνεργάτες της και τη δημοσιογραφική της ομάδα να βρίσκονται ήδη στο στούντιο και να ετοιμάζονται για την νέα τηλεοπτική χρονιά!

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε τον άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα της!

Η παρουσιάστρια, απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα, αλλά και τις ο ομορφιές των Ελληνικών νησιών! Όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η ίδια, επισκέφτηκε τα νησιά: Σπέτσες, Κουφονήσια, Αμοργό, Κυκλάδες,Ίο και πολλά ακόμα από το Ιόνιο!

Δείτε ακόμη: Μαζί για το παιδί: Ήταν όλοι εκεί! Η φιλανθρωπική βραδιά και οι λαμπεροί καλεσμένοι!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στον επίγειο παράδεισο της, που είναι η Άνδρος! Κάθε χρόνο η παρουσιάστρια επισκέπτεται την "Αρχόντισσα του Αιγαίου" - ενώ όπως έχει πει και μέσα από την εκπομπή της, όταν βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο κάνει ταξίδια αστραπή, περνώντας έστω και λίγες ημέρες!

Η ίδια, ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στo Ιnstagram, στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές και όπως είναι αναμενόμενο, τα likes, πέφτουν "βροχή"!

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καραβάτου: Το απίστευτο τρολάρισμα των συνεργατών της! (Βίντεο)

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες!