Ελένη Καρποντίνη: "ο φόβος είναι αυτός που σε κρατάει πίσω" - Η επιπλοκή στην εγκυμοσύνη που την τρόμαξε

Η επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της που τρόμαξε την Ελένη Καρποντίνη

Ελένη Καρποντίνη:

Αν και είχε σχετικά εύκολες εγκυμοσύνες, στη δεύτερη υπήρξε μια μικρή επιπλοκή που την τρόμαξε.

Ο λόγος για την Ελένη Καρποντίνη η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Παναγιώτης Μπουγιούρης: "Οι διαφωνίες μας ήταν αγεφύρωτες!"

"Ένα μήνα πριν γεννήσω, ο γιατρός μου είπε πως έπρεπε να είμαι σε ακινησία. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά» εξηγεί. Δεδομένου πως είχε ενεργή ραδιοφωνική και τηλεοπτική παρουσία, παραδέχεται πως ο ερχομός των παιδιών, του 2 ετών σήμερα Αιμίλιου και του μόλις 3 μηνών Αντώνη, άλλαξε τη ζωή της. «Ήρθαν όλα τούμπα. Από εκεί που δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ξαφνικά βρέθηκα με ένα μωρό στην αγκαλιά. Ήταν μεγάλη αλλαγή. Στην αρχή, η δουλειά μου έλειπε πολύ. Από την άλλη, χάρηκα που μεγάλωσα εγώ το παιδί μου.

Δείτε ακόμη: Τι συμβαίνει στη σχέση Βατίδου - Φιξ;

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Το απίστευτο bachelorette party έκπληξη που της έκαναν οι φίλες της! (βίντεο)

Φοβόμουν κιόλας, διότι ήταν κάτι εντελώς καινούριο για μένα. Όταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιος μου, αισθάνθηκα πιο δυνατή και πως μπορώ να συνδυάσω τη μητρότητα με την επαγγελματική μου ζωή. Αυτό ήταν κάτι που συζήτησα και με άλλες μανούλες, οι οποίες μου εξήγησαν πως στο πρώτο παιδί κλείνεσαι περισσότερο, ενώ με το δεύτερο οργανώνεις καλύτερα το χρόνο σου και αυτό φέρνει μια ισορροπία στην οικογένεια αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Εκ του αποτελέσματος αντιλήφθηκα πως σε πολλά πράγματα, όταν γίνεσαι γονιός, ο φόβος είναι αυτός που σε κρατάει πίσω. Όταν, όμως, αποκτήσεις πείρα, τον αποβάλεις σε μεγάλο βαθμό και δεν στρεσάρεσαι".

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.