Έκτακτο! Ο Ρέμος στο νοσοκομείο! Γιατί είναι στο κρεβάτι του χειρουργείου;

Ακυρώθηκαν οι συναυλίες του!

Έκτακτο! Ο Ρέμος στο νοσοκομείο! Γιατί είναι στο κρεβάτι του χειρουργείου;

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου και ανησύχησε τους φίλους του.

Ο Αντώνης Ρέμος που περνάει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του καθώς λίγες μέρες πριν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του Υβόννης βρέθηκε ξαφνικά στο χειρουργείο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιώργος Παπαζήσης: Τα συγκινητικά λόγια της Τιτίκας Στασινοπούλου για τον άντρα της!

Τι έπαθε όμως ο τραγουδιστής όμως και βρέθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο;

Πριν λίγες μέρες, και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου ο αγαπημένος Αντώνης Ρέμος ντύθηκε γαμπρός και πραγματικά έλαμπε από ευτυχία. Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο για έναν άντρα πραγματικά χαρούμενο που δεν "χόρταινε" να κοιτάει τη σύζυγο του και μητέρα της κόρης του.

Μετά τον πολυαναμενόμενο γάμο τους το ζευγάρι πέρασε δύο μέρες στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά, όπως και ο καλός τους φίλος Eros Ramazzotti με τη σύζυγό του.

Δείτε ακόμη: Ανατροπή στην τηλεθέαση: Πέρασε η Στεφανίδου στην πρεμιέρα Σκορδά και Καραβάτου;

Στη συνέχεια, οι τέσσερις τους μαζί και με την αδελφή της Υβόννης (ο αδελφός της επέστρεψε στη Γερμανία) πήγαν στη Μύκονο όπου έμενειαν μέχρι τις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Μάλιστα πολλοί έκαναν λόγο για εγκυμοσύνη της Υβόννης που έκανε τον τραγουδιστή να πετάει... στα σύννεφα!

Τώρα όμως ο Αντώνης ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναυλίες του και βρέθηκε στο νοσοκομείο!

Τι συνέβη;

Δείτε ακόμη: Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας celebrity που ανέβασε τις ερωτικές του περιπέτειες στο instagram! Αποκλειστικό!

Ο Αντώνης Ρέμος μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media η συγκεκριμένη επέμβαση ήταν προγραμματισμένη όμως δυστυχώς αναγκάστηκε λόγω της επέμβασης αυτής να ακυρώσει όλες τις συναυλίες του προκαλώντας στεναχώρια στους φίλους του.

Δείτε ακόμη: Ποια προγράμματα έκπληξη απογοήτευσαν και καταποντίστηκαν στην τηλεθέαση!

Ο τραγουδιστής ενημέρωσε τους "φίλους" του πως οι προγραμματισμένες του εμφανίσεις θα ακυρωθούν. Φανερά καταβεβλημένος ο Αντώνης Ρέμος στη φωτογραφία που δημοσίευσε, δέχτηκε "βροχή" από ευχές για περαστικά!