Alpha: Επιβεβαίωση του Youweekly.gr! "Σκοτώνονται" Τσολάκη - Γκουντάρας κάθε μέρα!

Χαμός στα παρασκήνια του Alpha!

Alpha: Επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

Τα ποσοστά τηλεθέασης είναι πολύ χαμηλά για την εκπομπή "Τι λέει" της Ελένης Τσολάκη και αυτό έχει φέρει γκρίνια στα παρασκήνια!

Ελένη Τσολάκη και Γρηγόρης Γκουντάρας "σκοτώνονται" καθημερινά όταν σβήνουν οι κάμερες αφού η ένταση και οι καβγάδες είναι συνεχείς! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ηλίας Κρασσάς: Στα δικαστήρια ο σύζυγος της Καγιά με την πρώην γυναίκα του!

Εμείς, στο Youweekly.gr σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι από όλους (δείτε εδώ) για το τι γίνεται μόλις πέσουν οι τίτλοι τέλους!

Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής "Τι λέει" καταρρέουν μέρα με τη μέρα και κάθε πρωί που λαμβάνουν το... μπιλιετάκι τα νεύρα βαράνε... κόκκινο!

Δείτε ακόμη: Γιώργος Βότσκαρης: Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που δίνει "μάχη" με τον καρκίνο!

Πανηγυρική επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ μας και από το περιοδικό Ciao. Χαρακτηριστικά το κείμενο του περιοδικού αναφέρει:

Το κλίμα στα παρασκήνια της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη δεν είναι καθόλου καλό. Όπως αναφέρουν πηγές στο περιοδικό Ciao, αυτό εν μέρει δικαιολογείται και από τα νούμερα τηλεθέασης που δεν είναι πολύ κακά, αλλά είναι μέτρια προς χαμηλά και σίγουρα πολύ χαμηλότερα από τις προσδοκίες τόσο των ίδιων όσο και του σταθμού.

Η Ελένη Τσολάκη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας διαπληκτίζονται τις τελευταίες μέρες πίσω από τις κάμερες όσον αφορά θέματα όπως η δομή της εκπομπής και η σειρά που παρουσιάζονται τα θέματα, αλλά και ο χρόνος που αφιερώνεται στο καθένα. Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα η Ελένη Τσολάκη θέλει ξεκάθαρα να έχει τον κεντρικό ρόλο στην παρουσίαση.

Δείτε ακόμη: Πρωινό: Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένιας! (βίντεο)

Όμως το κανάλι, από την πρώτη στιγμή έδωσε «γραμμή» να κινούνται όλα στη λογική της παρέας με μοιρασμένους χρόνους. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι και πολύ πιο έμπειρος τηλεοπτικά, πως παρά την αποχώρηση του από την Ελένη Μενεγάκη παρέμεινε όλη την περσινή σεζόν ως μισθωτός στο τμήμα προγράμματος και φυσικά πως η Ελένη Τσολάκη έρχεται από μια πολύ μέτρια χρονιά με μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, είναι λογικές κάποιες ανασφάλειες της παρουσιάστριας.

Δείτε ακόμη: Τάσος Αρνιακός: Τι απίθανο τον ρώτησαν από το Ηρώδειο; Δεν πάει ο νους σας!

Πάντως, το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό στα παρασκήνια ης εκπομπής, κάτι που είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει τα νούμερα να ανέβουν..."