Ρένα Βλαχοπούλου: "Κατέρρευσε από το κλάμα στο καμαρίνι..." - Όσα δεν ξέραμε για την αξέχαστη ηθοποιό!

Αποκαλύψεις που βλέπουν για πρώτη φορά το φως το δημοσιότητας για τη Ρένα Βλαχοπούλου!

Ρένα Βλαχοπούλου:

Μέσα από τις ταινίες της προσέφερε γέλιο και χαρά!

Ακόμα και οι νεότερες γενιές, ξέρουν τη Ρένα Βλαχοπούλου και την απολαμβάνουν αφού οι ταινίες της ακόμα και σήμερα, κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης! Ο αδερφός της αξέχαστης ηθοποιού μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα και αποκάλυψε όσα δεν ξέραμε για την αγαπημένη Ρένα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: "Πάγωσε" on air! Ζήτησε άρον - άρον να κόψουν βίντεο! Τι έπαθε η παρουσιάστρια; (βίντεο)

Ο τέταρτος κατά σειρά αδελφός της σπουδαίας ηθοποιού Σπύρος Βλαχόπουλος ξεφυλλίζει το άλμπουμ των αναμνήσεών του...

Την 1η Νοεμβρίου 1940 οι Ιταλοί βομβάρδισαν την Κέρκυρα. Ενα από τα σπίτια που διαλύθηκαν ολοσχερώς ήταν και της οικογένειας Βλαχοπούλου. "Στον πόλεμο περάσαμε μεγάλα δράματα. Επεσε βόμβα στο σπίτι μας και έτσι σκοτώθηκαν οι γονείς μας. Το σπίτι διαλύθηκε μέχρι και το υπόγειο. Εγώ με τον αδελφό μου τον Μίμη βρισκόμασταν κάτω από ένα κρεβάτι. Θυμάμαι πυκνούς καπνούς μαζί με σκόνη από τα συντρίμμια να έχουν σκεπάσει τα πάντα. Κρατούσα τον αδελφό μου, που ήταν κουλουριασμένος ανάμεσα στα πόδια μου σαν φίδι. Μετά από περίπου δύο ώρες που έπεσε η βόμβα αρχίσαμε να ψάχνουμε να βρούμε τι είχε συμβεί. Ηταν παντού σκοτάδι. Και εμείς τραυματισμένα ψάχναμε τους γονείς μας που είχαν ήδη σκοτωθεί.

Δείτε ακόμη: Survivor 3: Η μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι και οι αλλαγές!

Κάποια στιγμή είδαμε λίγο φως και, όπως σερνόμουν εγώ πρώτος, εκείνος με κρατούσε από το πόδι, για να τον βγάλω έξω από όλη αυτή τη λαίλαπα. Τον πήρα αγκαλιά και μέσα στα συντρίμμια των δρόμων που είχε αφήσει η βόμβα ψάχναμε να βρούμε έναν δικό μας, ένα στήριγμα. Τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, τα τρία κορίτσια (Ρένα, Μαρίνα, Αννα), βρίσκονταν στην Αθήνα, ο μεγάλος μας αδελφός ήταν ναύτης. Και πηγαίναμε από ορφανοτροφείο σε ορφανοτροφείο μέχρι να δούμε πώς θα ζήσουμε".

Δείτε ακόμη: Open: Σφαγή με πασίγνωστη παρουσιάστρια που την έκοψαν από το πρόγραμμα ενώ...

Τα μάτια του υπερήλικα άντρα είναι γεμάτα δάκρυα. Οπως αφηγείται, η Ρένα, που είχε ήδη ξεκινήσει καριέρα στην Αθήνα, ήταν η μόνη τους σωτηρία. "Για εμάς η Ρένα υπήρξε και μάνα και πατέρας μαζί. Εκείνη μας βοήθησε να ορθοποδήσουμε και να σπουδάσουμε".

Δείτε ακόμη: GNTM: Η σκληρή δοκιμασία που θα κάνει τα κορίτσια να ξεσπάσουν σε κλάματα! (βίντεο)

Τον ρωτάμε πώς αντέδρασε εκείνη όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο των γονιών τους. «Βρισκόταν πάνω στη σκηνή του θεάτρου “Μακέδος”, στην οδό Θεμιστοκλέους της Αθήνας, όταν έμαθε το δυσάρεστο νέο. Οπως έπαιζε, κάποιος της φώναξε στα παρασκήνια για τον βομβαρδισμό και όσα ακολούθησαν. Αργότερα, εκείνη μου είπε ότι συνέχισε να παίζει στο έργο. Μόλις τελείωσε η παράσταση και χαιρέτησε το κοινό, μπήκε στο καμαρίνι της και κατέρρευσε από το κλάμα».