Σταμάτης Κραουνάκης: "Πρέπει να εκλείψει από προσώπου γης! Είναι ντροπή να υφίσταται ο..." Ποιον... ξεφτιλίζει ο συνθέτης; (βίντεο)

Ποιον "καρφώνει ο Σταμάτης Κραουνάκης;

Σταμάτης Κραουνάκης:

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει το θάρρος της γνώμης του και στηρίζει πάντα την άποψη του!

Ο γνωστός συνθέτης μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο "Καλύτερα δε γίνεται" και αναφέρθηκε σε όλα και σε όλους Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Λευτέρης Σουλτάτος: "Δέχομαι απειλές!" - Τι συνέβη με τον αγαπημένο της Λασκαράκη;

Πως του φαίνεται η Πάολα ως τραγουδίστρια; Ποιος είναι ο τραγουδιστής που δεν ξέρει καν και ποιο τραγουδιστή θεωρεί top;

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφερόμενος στην Πάολα δήλωσε πως είναι πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια ενώ όταν αναφέρθηκε στην Άννα Βίσση είπε πως: "Ένα πρόσωπο που για μένα είναι αδιαφιλονίκητα ον είναι η Άννα Βίσση!"

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Προβληματισμός στο ΣΚΑΙ! Σκέτη απογοήτευση η...

Όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό άφησε άφωνο τον Κώστα Τσουρό με την απάντηση του... "Δεν ξέρω τον Κωνσταντίνο Αργυρό, χάνω κάτι;"

Ενώ το... κάρφωμα συνεχίστηκε όταν ρωτήθηκε και για τον Αντώνη Ρέμο: "Με πας σε κάτι σπίτια που δεν θα έμπαινε ποτέ!" απάντησε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Έσκασε το... χειλάκι της Τατιάνας Στεφανίδου! Τα νούμερα μίλησαν...

Ο Κώστας Τουσρός όμως τον ρώτησε και για την πολιτική σκηνή της χώρας και ο Σταμάτης Κραουνάκης απασφάλισε! "Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρέπει να εκλείψει από προσώπου γης! Είναι ντροπή να υφίσταται στηνπολιτική ζωή της χώρας!"

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του youweekly.gr που ακολουθεί: