Τζένη Μπότση: "Μου γράφουν διάφορα για την εμφάνισή μου και ερωτικά…" (βίντεο)

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Τζένη Μπότση:

Για τα σχόλια και τα μηνύματα που δέχεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε η Τζένη Μπότση και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική!

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο "Πρωινό" και όπως τόνισε δεν αποδέχεται τον όρο sex symbol! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελευθερία Ρήγου: Αδυνατισμένη και ανανεωμένη η ηθοποιός! Δείτε πως είναι μείον 40 κιλά!

Μεταξύ άλλων η Τζένη Μπότση αναφέρθηκε και στα σχόλια που δέχεται στο Instagram: "Ναι βλέπω ότι λένε «Τζένη Μπότση, ωραία γυναίκα» και στο instagram, αλλά δε θέλω να πω τι γράφουν γιατί είναι πρωί… δεν είμαι έτσι εγώ, δηλαδή μοιραία γυναίκα… Μου γράφουν διάφορα για την εμφάνισή μου και ερωτικά… μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτό, δεν απαντάω στο instagram…" αποκάλυψε η Τζένη Μπότση η οποία αναφέρθηκε και στη δημοσιότητα που πήρε ξαφνικά όταν παιζόταν η σειρά "Το σημάδι του έρωτα"!
"Όλα έγιναν ξαφνικά, μία μέρα βγήκα από το σπίτι μου και έγινε χαμός. Έπαθα σοκ, βγήκα να κατέβω στο Μαρούσι να ψωνίσω και αλάλαζε το Μαρούσι, μα εκεί περπάταγα και πιο παλιά και δεν γινόταν αυτός ο χαμός τώρα είναι πιο εύκολα με τοinstagram…"! είπε η ηθοποιός!
Δείτε το απόσπασμα: