Τζένη Μπαλατσινού: Ξεσκίζει τον Ουγγαρέζο για την νέα της... σχέση! - "Get a life!"

Το μήνυμα της Τζένης Μπαλατσινού!

Τζένη Μπαλατσινού: Ξεσκίζει τον Ουγγαρέζο για την νέα της... σχέση! -

Κακός χαμός έχει γίνει από το πρωί, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσω του Πρωινού μετέδωσε την είδηση πως η Τζένη Μπαλατσινού είναι ξανά ερωτευμένη στο πλευρό νεαρού.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο νέος σύντροφος της Τζένης Μπαλατσινού, είναι δέκα χρόνια μικρότερος της, δεν ζει στην Αθήνα και είναι και μουσάτος. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Γύρισε την πλάτη στις συμπαίκτριες της μετά το "άδειασμα"! - "Από δω και πέρα..." (βίντεο)

Μάλιστα στο ίδιο ρεπορτάζ, έδειξε και μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Τζένη με τον νεαρό, πάνω σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού στο Κολωνάκι.

"Ο άνθρωπος που έχει έρθει πολύ κοντά στην Τζένη Μπαλατσινού, τους βγάλαμε φωτογραφία χθες το βράδυ που τη συνόδευσε για φαγητό. Ήταν και το Σάββατο μαζί. Ο άνθρωπος αυτός μένει εκτός Αθηνών, το Σάββατο διασκέδαζαν μαζί σε μπαρ του Κολωνακίου, είναι 10 χρόνια νεότερος. Είναι πολύ όμορφος, μουσάτος, γυμνασμένος. Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!" είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε ακόμη: Έχει τελικά φίλτρα η Γερμανού στις εκπομπές της; Πώς ο σκηνοθέτης της... αποκάλυψε την αλήθεια!

Η Τζένη Μπαλατσινού τώρα, με απάντηση της, ξεσκίζει τον Ουγγαρέζο!

Χαρακτηριστικά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: "Δημήτρης Ουγγαρέζος: δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το "έγκριτο" ρεπορτάζ του όπως και για το προεφηβικό του χιούμορ…

Δείτε ακόμη: Μπάγια Αντωνοπούλου: Η άγνωστη ιστορία της από όταν περπατούσε στις πασαρέλες!

Είναι θλιβερό, Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό σου χρόνο αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε.

Η έφεσή σου προς την μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της… Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου"

Την ανάρτηση της συνόδευσε με hashtag "καρφί"! "Get a life!" του έγραψε!

Δείτε την ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού: