Σοκάρει παρουσιάστρια του Alpha: "Με το πρόβλημα υγείας που έχω μπορεί να μην μπορέσω να κάνω παιδί...."

Αφοπλιστική συνέντευξη!

Σοκάρει παρουσιάστρια του Alpha:

Μπορεί να δείχνει αποστασιοποιημένη όταν δεν τη γνωρίζεις, όμως στην πορεία της συζήτησης η Φωτεινή Πετρόγιαννη ξεδιπλώνει έναν άλλο χαρακτήρα με πολλές ευαισθησίες.

Η παρουσιάστρια του Alpha, την οποία βλέπουμε μέσα από την εκπομπή του Σαββατοκύριακου "Καλύτερα δεν γίνεται" μίλησε για όλα στο youweekly.gr και αποκάλυψε αν θέλει παιδί ή όχι! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έλενα Χριστοπούλου: Αποκάλυψε τις πλαστικές της και μείναμε άφωνοι! Τι έχει κάνει; (Βίντεο)

Δείτε ακόμη: Κωστής Μαραβέγιας: "Η ένδυση και η εμφάνιση του μαρτυρούσε έναν απλό λαϊκό άνθρωπο που μάλλον..." - Το περιστατικό που σόκαρε τον καλλιτέχνη...

Ένα παιδί σου λείπει;

Δεδομένου του προβλήματος που έχω, μπορεί και να μην μπορέσω να κάνω παιδί, οπότε δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Αν οι συνθήκες είναι σωστές και το επιχειρήσω, ελπίζω να έρθει. Δεν πιστεύω πάντως ότι για να ολοκληρωθεί μια γυναίκα χρειάζεται ένα παιδί, μπορεί να είναι μόνης και να νιώθει ολοκληρωμένη.

Δείτε ακόμη: Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Σώθηκε από θαύμα! Φωτογραφία σοκ από το σημείο του τροχαίου!

Σε ψυχολόγο έχεις πάει;

Ναι, πηγαίνω εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα και δουλεύω με τον εαυτό μου σε ασκήσεις αυτογνωσίας. Με έχει βοηθήσει να χαλαρώσω και να μην είμαι τόσο επιθετική, να βλέπω κάποια πράγματα από τη θετική τους πλευρά.