Δύσκολες στιγμές για την Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Τι συμβαίνει με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Δύσκολες στιγμές για την Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Έχει μια πορεία στα τηλεοπτικά πράγματα που την κάνουν μια υπολογίσιμη δύναμη σε όλα τα επίπεδα της ελληνικής showbiz και των ελληνικών τηλεοπτικών προγραμμάτων. Την τελευταία περίοδο όμως περνάει μία πάρα πολύ σοβαρή κρίση, η σχέση της με την τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα με το κανάλι της τον ALPHA! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Ποιος «ξέσκισε» Γερμανού, Σταμάτη, Φουρθιωτη;

Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένη η αλλαγή ώρας της εκπομπής της Βίκυς Χατζηβασιλείου του "Πάμε Πακέτο" το Σάββατο στις οχτώ η ώρα το βράδυ ήταν μια καταστροφή!

Εάν θέλουν να καταστρέψουν την καριέρα της Βίκυς Χατζηβασιλείου μόνο αυτό έπρεπε να κάνουν. Και το έκαναν...Ένα πρόγραμμα σαν το πάμε πακέτο που έχει σταθεί εξαιρετικά στον ανταγωνισμό με φοβερά νούμερα εδώ και τρία χρόνια αλλάζει συνεχώς ημέρα και ώρα προβολής!

«Πως έχουν την απαίτηση αυτή η εκπομπή να προχωρήσει;», λέει η παρουσιάστρια σε φίλους της!

Δείτε ακόμη: Η Ιωάννα Μπέλλα έκλεψε τον επιχειρηματία που τα έχει με την Αλεξανδράκη!!! Αποκάλυψη!

Εχθές το "Πάμε πακέτο" έκανε ένα από τα χαμηλότερα νούμερα της ιστορίας του στο δυναμικό κοινό μόλις 11,5% και φυσικά η Βίκυ με το που πήρε το χαρτάκι στα χέρια της πάει να σκάσει. Δεν το χωράει το μυαλό της παρουσιάστριας πως είναι δυνατόν το ίδιο της το κανάλι να θέλει να καταστρέψει ένα τόσο πετυχημένο πρόγραμμα!

Το μόνο που ελπίζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου πλέον είναι με την αλλαγή της γενικής διεύθυνσης στο κανάλι τα πράγματα να αλλάξουν και για την ίδια. Θεωρεί ότι η τωρινή διοίκηση όχι μόνο δεν την υποστήριξε ως παρουσιάστρια άλλα οργανωμένα της σκάβει το τηλεοπτικό της λάκκο!